Evenimentul Zilei > Actualitate > Un „portal” misterios a apărut deasupra unui oraș. Imagini incredibile. VIDEO – FOTO
Un „portal” misterios a apărut deasupra unui oraș. Imagini incredibile. VIDEO – FOTO

Un „portal” misterios a apărut deasupra unui oraș. Imagini incredibile. VIDEO – FOTO

Un eveniment estrem de misterios, şi anume un „portal”, a apărut deasupra unui oraș chinez. Imaginile sunt inexplicabile, iar cercetătorii nu sunt îngrijorați de această apariție pe cer.
În dimineața zilei de 8 septembrie 2021, deasupra orașului Shenyang (China), locuitorii  au observat un fenomen ciudat. Pe cer a apărut un fascicul de lumină, în care se vedea ceva foarte asemănător cu o scară.
Misteriosul fenomen i-a determinat pe martorii oculari să-și scoată telefoanele mobile și să înceapă filmările. După publicarea documentelor video, au început discuții aprinse despre acest fenomen pe social media.

Cum explică autoritățile chineze fenomenul misterios

Într-unul dintre videoclipuri, un fascicul considerabil de lumină poate fi văzut planând deasupra unei clădiri, în timp ce oamenii care stăteau acolo își arătau uimirea. Și după ce martorii au împărtășit imaginile pe rețelele de socializare, a început un adevărat tsunami de comentarii, unii internauți asigurându-se că este în mod clar un portal către o altă dimensiune . Dar se pare că autoritățile chineze s-au grăbit să ofere o explicație logică și rațională pentru misteriosul fenomen, în principal pentru a evita panica în rândul populației.

Unii utilizatori sunt convinși că s-a deschis un portal către o lume paralelă deasupra orașului, în timp ce alții cred că un fascicul de lumină a fost eliberat de un OZN care plutea deasupra capului martorilor.

Unii cred că armata chineză testează tehnologii secrete pentru a stabili contactul între dimensiuni

Autoritățile chineze, pentru a evita panica în rândul populației, s-au adresat meteorologilor, care au dat o explicație rațională pentru acest fenomen neobișnuit, informează astrounivers.

Mysterious Chinese Light Beam - Un misterios fascicul de lumină gigant apare pe cerul unui oraș chinezesc

Potrivit experților, acesta este un fenomen natural obișnuit care a avut loc într-un moment în care norii sunt deosebit de subțiri și razele soarelui trec ușor prin ei. În ceea ce privește scara din razele soarelui, experții au spus că este o clădire bine lumină pe o parte parte şi se refletă. Unii cercetători nu împărtășesc părerea meteorologilor și continuă să creadă în originea extraterestră a acestui fenomen, scrie

Aceste portaluri inter – dimensionale au fost mult timp considerate elemente de science – fiction, dar sunt, de asemenea, găsite în culturile antice. Potrivit experților în domeniu, ne-am pierdut încet conexiunea cu Pământul, dar în vremurile străvechi, oamenii puteau distinge în mod natural câmpurile energetice și punctele fierbinți de pe Pământ. Strămoșii noștri au identificat locuri particulare considerate energetic anormale și, în aceste zone, se găsește o succesiune de temple care au rezistat testului timpului.