Evenimentul Zilei > Actualitate > Un polițist a fost lovit de un șofer oprit în trafic. Urmărire cu accident spectaculos
Un polițist a fost lovit de un șofer oprit în trafic. Urmărire cu accident spectaculos

Un polițist a fost lovit de un șofer oprit în trafic. Urmărire cu accident spectaculos

Un șofer oprit de un echipaj de poliție pentru depășirea vitezei legale pe șoseaua Ștefan cel Mare, din București, a refuzat să se legitimeze și a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul, târîndu-l pe acesta cățiva zeci de metri, informează Poliția Capitalei.

 

Incidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 02.30. În zona bucureșteană Perla, șoferul a executat o manevră si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Sos. Ștefan cel Mare, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto care înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar.

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul, scrie Antena3.

Un polițist a fost lovit de un șofer oprit în trafic

„Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier. La intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților, conducătorul auto a executat o manevră, si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar”, se arată în comunicatul Poliției.

Polițistul implicat în incident a fost rănit ușor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: