Evenimentul Zilei > Sport > Un politician controversat are 50 de copii, e urmărit de Interpol și a debutat în fotbalul profesionist la 60 de ani. A reușit o performanță uluitoare
Un politician controversat are 50 de copii, e urmărit de Interpol și a debutat în fotbalul profesionist la 60 de ani. A reușit o performanță uluitoare

Un politician controversat are 50 de copii, e urmărit de Interpol și a debutat în fotbalul profesionist la 60 de ani. A reușit o performanță uluitoare

Vicepreședintele din Surinam a debutat într-o competiție importantă din zona CONCACAF pentru formația pe care o patronează de mai mulți ani.

Debut în fotbalul profesionist la vârsta de 60 de ani. Un moft pe care a vrut să și-l împlinească Ronnie Brunswijk, omul care ocupă funcția de vicepreședinte al Surinamului. El este un personaj foarte controversat, pentru că Interpolul se află pe urmele sale. Politicianul a fost implicat în traficul de droguri, așa că este căutat de autorități.

A debutat în fotbalul profesionist la vârsta de 60 de ani

A avut o viață de familie tumultuoasă și este tatăl a 50 de copii. Așadar, la 60 de ani, vicepreședintele din Surinam a evoluat pentru echipa din țara natală, Inter Moengotapoe, care a evoluat contra celor de la Olimpia (Honduras), în cadrul cadrul CONCACAF League. Ronnie a fost titular și a fost schimbat în minutul 54. Victoria a revenit formației din Honduras, care s-a impus cu scorul de 6-0.

Fost luptător de gherilă, Brunswijk este proprietarul echipei Inter Moengotapoe și a ținut morțis să evolueze în confruntarea de marți seară. În același meci pe teren s-a aflat și unul dintre fiii patronului, Damian.

Surinamezul nu s-a remarcat cu mare lucru pe teren, dar  bătut un record. Și asta pentru că a devenit cel mai bătrân jucător care a evoluat vreodată în Concacaf League. După cum au scris ziariștii spanioli de la cotidianul „Marca”, Ronnie Brunswijk are mari probleme cu legea și este căutat de Interpol.

Este căutat de Interpol pentru că ar avea legături cu rețelele de trafic de droguri. Nu poate să plece din țara natală

Este bănuit că are legături cu rețele care se ocupă cu traficul de droguri. Din această cauză, el nu va putea să evolueze și în partida retur, care se va juca în Honduras, pe terenul echipei Olimpia. Și asta pentru că, dacă ar ieși din Surinam, ar fi arestat, și-ar pierde libertatea și și-ar încheia astfel și cariera de fotbalist, care se află abia la început.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: