Evenimentul Zilei > Social > Un orădean s a pregătit de război. Polițiștii au rămas socati de ce au descoperit
Un orădean s a pregătit de război. Polițiștii au rămas socati de ce au descoperit

Un orădean s a pregătit de război. Polițiștii au rămas socati de ce au descoperit

Polițiștii și pompierii au făcut o descoperire șocantă în apartamentul unui băbat din Oradea. Acesta avea în casă peste 1.000 de elemente de muniție din Al Doilea Război Mondial.

Sâmbătă seara, polițiștii orădeni au descins în apartamenul unui bărbat, iar ceea ce au găsit acolo i-a lăsat cu gura căscată. Bărbatul părea că se pregătește de război.

Peste 1000 de elemente de muniție, printre care 483 de bombe aruncător, proiectile de diferite calibre, cartușe, grenade ofensive și defensive, toate provenite din cel de-Al Doilea Război Mondial, asta au găsit polițiștii în apartamentul bărbatului.

Printre cele 1000 de elemente de muniție din al Doilea Război Mondial, orădeanul avea dosite prin casă inclusiv grenade și proiectile.

Autoritățile au fost alertate de vecinii, care au sunat la 112 și au anunțat că o explozie puternică s-a auzit în imobilul bărbatului. Din fericire, explodase doar o petardă, care l-a rănit însă pe proprietarul apartamentului.

În momentul de față, bărbatul se află internat, dar după ce va fi externat, va avea de dat multe explicații polițiștilor.

Polițiștii de la Arme și Muniții au deschis o anchetă. Ei vor să afle cum a ajuns oradeanul să aibă în casă atâta muniție care, dacă ar fi explodat, ar fi putut provoca daune grave și, foarte probabil, pierderi de vieți omenești, informează Știrile Pro Tv.