Evenimentul Zilei > Social > Un om care crede în puterea educației de a schimba lumea, o schimbă deja!
Un  om care crede în puterea educației de a schimba lumea, o schimbă deja!

Un om care crede în puterea educației de a schimba lumea, o schimbă deja!

În noul număr al revistei Capital, poți să afli secretele unei femei hotărâte , care a reușit să transforme mentalități și să impună modele, despre case în ruine și visuri părăginite, despre povești și asumări de destine, într-un veritabil reper educațional, rentabil și de succes, al Bucureștiului.

În noul număr Capital, poţi afla mai multe despre evoluția fascinantă și reusițele ”doamnei de fier”, Tova Ben Nun-Cherbis, creatoarea școlii private Laude-Reut. Încrezătoare în faptul că educația este una dintre puterile ce poate schimba lumea, doamna Tova susține atât tinerii ce calcă pragul instituției, cât și pe cei care au rezultate excelente si posibilițăți reduse.

A venit în România ca delegat oficial al Agenției Evreiești pentru Israel în 14 decembrie 1992, ocupându-se cu probleme culturale și de emigrare pentru Israel. A înființat primul club de tineret evreiesc din România, Fundația Caritatea cât și numeroase programe precum „O Șansă pentru Viitor“, program ce sprijină tinerii pe o perioadă de douăzeci de ani. Mai multe detalii regăsești în paginile noului număr Capital.

Ai ocazia de a afla, din noul număr Capital, și despre programul Prima Casă și care sunt variantele pe care le au românii atunci când doresc să-și cumpere o locuință. În timp ce unii nu s-ar împovăra cu un credit la bancă, alții consideră că este singura soluție. În acest sens, pe scena politică s-a discutat despre dispariția programului Prima Casă. Descoperă ce alte oportunități îți oferă bancile și cât de mult se reduce numărul de persoane ce pot achiziționa un astfel de credit din revista Capital.

Citește pe larg și care sunt planurile Ministrului Adrian Nechita Oros cu agricultura României. Alfă care sunt cele 4 obiective pe care ministrul si le-a proprus pentru viitorul agriculturii românești, ce semnifică camerele Agricole și cum contribuie acestea la producția anuală. Planurile pe termen lung exculd aducerea muncitorilot străini și se dorește investiția în învățământul dual.

 

Articolele complete le găsiți în noul număr al revistei Capital, disponibil la punctele de difuzare a presei în perioada 14 februarie- 12 martie 2020.

Dacă vreți să primiți revista acasă sau la birou, optați pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital