Evenimentul Zilei > Sport > Un nou transfer făcut pe genunchi de Gigi Becali, un alt eșec. Fotbalist dat afară după trei dușuri
Un nou transfer făcut pe genunchi de Gigi Becali, un alt eșec. Fotbalist dat afară după trei dușuri

Un nou transfer făcut pe genunchi de Gigi Becali, un alt eșec. Fotbalist dat afară după trei dușuri

Oficialii de la FCSB au anunțat că i-au reziliat contractul atacantului ceh Zdenek Ondrasek, care nu a apucată să demonstreze nimic la gruparea „roș-albastră”.

Cehul Zdenek Ondrasek (32 de ani), care a avut o foarte scurtă experiență la FCSB, s-a despărțit de gruparea „roș-albastră”. Mai puțin de o lună a activat atacantul la gruparea finanțată de Gigi Becali. El face parte din categoria transferurilor făcute „după ureche”, care încurcă ambele părți implicate în contract.

Zdenek Ondrasek a fost dat afară de la FCSB

Anunțul despărțirii a fost făcut în mod oficial de cei de la formația „roș-albastră”. „FCSB anunţă oficial rezilierea contractului cu Zdenek Ondrasek. Atacantul ceh a semnat încetarea contractului şi a fost prezent miercuri la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărţit de colegi şi de membrii staff-ului. Clubul nostru îi urează lui Zdenek mult succes în carieră”, a fost anunțul ofcial.

Zdenek Ondrasek a evoluat pentru FCSB în doar trei partide, dintre care două în Liga 1: 45 de minute cu FC Botoşani şi 21 de minute cu Universitatea Craiova, şi unul în Conference League – 46 de minute cu Şahtior Karagandy. După rușinea trăită în Conference League, acolo unde FCSB a fost eliminată de kazahii de la Șahtior Karagandi, Gigi Becali a anunțat că renunță la trei fotbaliști: atacantul Zdenek Ondrasek, fundaşul Stipe Vucur şi portarul Andrei Vlad. Însă, în privința ultimului jucător, finanțatorul s-a răzgândit.

Ce declara Gigi Becali după eșecul cu Karagandy

„E cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ți dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur.

Uite ce fundaș central (n.r. – Vucur) am luat! Așa ceva n-am văzut în viața mea! N-avem bărbăție. Avem nevoie de 2-3 jucători. Cum să iei golul ăsta, Vlad?!

Vucur trebuia să dea cu capul în minge la ultima fază. Atât avea de făcut. Nu înțeleg cum a trimis la adversar, mai bine o lăsa. Parcă e vreo vrăjitorie, o magie. I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost”, tuna Becali după rușinoasa eliminare.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: