Evenimentul Zilei > Monden > Un nou scandal zguduie lumea mondenă! Adevărul despre Andreea Bănică, făcut public de o fostă colegă de scenă
Un nou scandal zguduie lumea mondenă! Adevărul despre Andreea Bănică, făcut public de o fostă colegă de scenă

Un nou scandal zguduie lumea mondenă! Adevărul despre Andreea Bănică, făcut public de o fostă colegă de scenă

Showbizul românesc este zguduit e un nou scandal, de data aceasta în mijlocul problemei fiind Andreea Bănică. Celebra blondină a intrat în gura unei foste colege de scenă, care a vorbit deschis despre firea acesteia. Se pare că artista nu este așa cum o vedem noi, ci o persoană extrem de egoistă și dornică de a ieși în evidență.

Andreea Bănică a avut parte în ultimii ani de liniștea pe care părea de mult să și-o dorească. Pandemia i-a redus activitatea profesională, așa că s-a bucurat de mai mult timp petrecut în sânul familiei, alături de cei doi copii și de soțul ei. Când credea că este în cea mai fericită perioadă a vieții ei, iată că o serie de mărturisiri o pun la zid.

Cariera celebrei artiste a fost una plină de schimbări. În anul 1999, Andreea Bănică intra în sfera muzicii românești alături de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu, formând trupa Exotic. Colaborarea nu a fost una încununată de un succes pe termen lung. În scurt timp, în scenă intră Cristina Rus, care formează trupa Blondy alături de Andreea Bănică, iar celelalte două artiste își schimbă numele în Sexxy.

Se pare că prima trupă formată în 1999 nu a avut un prea mare succes împreună din cauza uneia dintre artiste, care era mult prea egoistă și dornică de a ieși doar ea în evidență. Aceste cuvinte aparțin uneia dintre fostele colege ale Andreei Bănică. Julia Chelaru a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a preferat să își spună deschis părerea despre fosta colegă de scenă în loc să mănânce preparatele iuți.

”Prea ambițioasă. Când eram împreună, ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (în evidență, n.r.). Puțină vanitate.

Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și uneori tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a spus Julia Chelaru despre Andreea Bănică, precizând că toate cele enumerate de ea sunt și calități.

Julia Chelaru a vorbit și despre viața personală din perioada în care era colegă cu Andreea Bănică

Întrebările puse de Cătălin Măruță în cadrul rubricii ”Sosurile iuți” sunt menite să pună în dificultate invitații. Se pare că Julia Chelaru nu a avut probleme prea mari în a vorbi deschis, ba chiar a povestit și un episod legat de Adi Mutu. Se pare că celebrul fotbalist i-a făcut curte acesteia în tinerețe, însă nu a primit atenție de la artistă. După ce au trecut anii, Julia regretă că l-a refuzat pe Mutu, însă atunci era mulțumită de alegerea făcută.

”A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală.

Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt (cariera lui sportivă, n.r.). (…) Eram trei fete cucuiete (în trupa Exotic, n.r.). Eram roșcată atunci, eram ceva foarte atractiv pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?”, a spus Julia Chelaru.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.