Evenimentul Zilei > Social > Un nou model Dacia, camuflat, a fost surprins pe străzile din Pitești. Cum arată noul proiect
Un nou model Dacia, camuflat, a fost surprins pe străzile din Pitești. Cum arată noul proiect

Un nou model Dacia, camuflat, a fost surprins pe străzile din Pitești. Cum arată noul proiect

O mașină misterioasă a fost surprinsă pe străzile din Pitești. Se pare că ar fi vorba despre un nou model al celor de la Dacia, care umblă camuflat.

Un nou model Dacia, camuflat, circulă în această perioadă pe străzile din Pitești. Imaginea cu ceea ce ar putea fi noul model a fost surprinsă pe străzile orașului din Trivale. „Sa fie Sandero, să fie altceva? Vom afla”, scrie siteul ziaruldearges.ro.

Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producător român de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault.

Anul trecut, la numai o lună de la prezentarea oficială a celei de-a treia generaţii a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia anunţa preţurile pe piaţa din România pentru noile vehicule.

Producătorul a precizat că preţuri de pornire sunt de la 8.400 de euro pentru Logan, 8.600 de euro în cazul Sandero, respectiv 12.050 de euro pentru Sandero Stepway.

Prețuri și detalii tehnice

Logan şi Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G.

Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential şi Comfort), oferind în acest mod un răspuns adecvat pentru aşteptările şi necesităţile unor categorii largi de clienţi atât particulari cât şi persoane juridice.

Automobile Dacia S.A. prcizează că, pentru modelul Logan, preţurile variază între 8.400 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Access – cu motorul SCe de 65 CP, şi 12.950 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, echipată cu motorul TCe 90 CVT.

Prețul la noua Dacie

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu acelaşi motor SCe de 65 CP, este disponibilă la preţul de 8.600 de euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afişează un preţ identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de euro, cu tot cu TVA).

În ceea ce priveşte modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential şi Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP şi ECO-G de 100 CP, iar preţurile variază între 12.050 de euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP, respectiv 14.050 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: