Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou incident armat la Berlin, soldat cu 4 răniți. Atacatorul a reușit să fugă. Poliția nu exclude un atac terorist
Un nou incident armat la Berlin, soldat cu 4 răniți. Atacatorul a reușit să fugă. Poliția nu exclude un atac terorist

Un nou incident armat la Berlin, soldat cu 4 răniți. Atacatorul a reușit să fugă. Poliția nu exclude un atac terorist

Cel puţin patru persoane au fost rănite vineri într-un incident armat care a avut loc în parcarea unui magazin, în nordul Berlinului, potrivit publicaţiei Berliner Zeitung, relatează Reuters.

Cel puţin 4 persoane au fost rănite vineri într-un incident armat care a avut loc în parcarea unui magazin, în nordul Berlinului, potrivit publicaţiei Berliner Zeitung, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Atacatorul a fost fugit, a precizat publicaţia citată, adăugând că printre răniţi se află 3 bărbaţi şi o femeie. Dintre aceştia o persoană a fost înjunghiată cu un cuţit, o alta a suferit o rană prin împuşcare, iar a treia a suferit o leziune la cap, a adăugat Berliner Zeitung.

Oficialii poliției municipale au declarat pentru Sputnik că audierile martorilor atacului continuă.  Poliția nu respinge versiunea unui atac terorist legat de incident. Purtătorul de cuvânt al instituției a explicat că investigațiile sunt abia într-o etapă preliminară.

Germania s-a confruntat cu o serie de atacuri violente în ultimii ani. În februarie 2020, 9 persoane, printre care un cetățean român, au fost ucise în două incidente armate petrecute la Hanau, în apropiere de Frankfurt. Presupusul autor al atacului și încă o persoană, care s-a dovedit a fi mama sa, au fost găsiți ulterior morți, ridicând bilanțul acestor violențe la 11 decese. Extremistul Tobias Rathjen a intrat într-un local și a început să tragă în rafale asupra clienților din interior. Un tânăr român de 23 de ani, care era curier în Germania, s-a numărat printre victime.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: