Evenimentul Zilei > International > Un nou eșec pentru Trump pe social media. Viaţa de după Casa Albă nu este aşa cum şi-a planificat-o. Ce-a pățit fostul preşedinte
Un nou eșec pentru Trump pe social media. Viaţa de după Casa Albă nu este aşa cum şi-a planificat-o. Ce-a pățit fostul preşedinte

Un nou eșec pentru Trump pe social media. Viaţa de după Casa Albă nu este aşa cum şi-a planificat-o. Ce-a pățit fostul preşedinte

Din păcate Donald Trump întâmpină numai probleme atunci când dorește să revină pe social media. La nici două săptămâni blogul său a fost închis.

Noul blog al fostului președinte Donald Trump s-a închis la doar câteva săptămâni după ce a intrat în direct.

Iată că viața de după Casa Albă s-ar putea să nu meargă exact așa cum a planificat Donald Trump, fostul președinte închide noul său blog la doar câteva săptămâni după ce a fost lansat.

Site-ul much-hyped al lui Trump a devenit offline pe data de 2 iunie. Iar un asistent senior al fostului președinte a confirmat că pagina a fost eliminată și „nu se va mai întoarce” acolo niciodată.

Primul proiect post prezidențial s-a dovedit un eșec

Este un sfârșit neremarcabil al scurtei vieți a primului proiect post-prezidențial major al lui Trump, unde lumea se aştepta o platformă în care să poată vorbi „liber și în siguranță” cu susținătorii săi după ce a fost dat afară de pe majoritatea platformelor de socializare importante, după revolta de la Capitoliu din ianuarie.

„De la biroul lui Donald J. Trump” a fost lansat în luna mai, cu un videoclip promoțional pe blog care îl denumea „far de libertate” în mijlocul „unui timp de tăcere și minciuni”.

Din păcate pentru Trump, blogul s-a străduit să ajungă la zeci de milioane de oameni captivați de meditațiile sale de multe ori pe Twitter, The Washington Post raportând că postările sale primeau doar 2.000 de acțiuni pe Facebook.

Într-o declarație emisă luna trecută, Trump a numit blogul „un mod temporar de a-mi transmite gândurile și ideile către public, fără rotația Fake News”.

Când revine Trump pe social media şi unde?

Într-o declarație care confirmă închiderea blogului, Jason Miller a declarat pentru Forbes că este „auxiliar eforturilor mai largi pe care le avem și la care lucrăm” și că va avea „mai multe informații” despre planurile viitoare ale lui Trump în curând.

Într-un răspuns la un tweet care speculează că Trump ar putea să se alăture unei alte platforme de socializare, Miller a scris: „Da, de fapt, este. Rămâneți aproape!, scrie unilad.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: