Evenimentul Zilei > Actualitate > Unde a fost găsită adolescenta dispărută din Borșa. Detalii de la Poliție
Unde a fost găsită adolescenta dispărută din Borșa. Detalii de la Poliție

Unde a fost găsită adolescenta dispărută din Borșa. Detalii de la Poliție

O adolescentă în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării locale, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş. Duminica, în jurul orei 14. 30, Poliția a anunțat că adolescenta a fost găsită în Arad, nevătămată

Update, 14. 3o. Adolescenta în vârstă de 17 ani, dispărută din oraşul Borşa, a fost găsită în cursul zilei de duminică, în judeţul Arad.

„Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş. Potrivit acesteia, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale în funcţie de cele constatate.

Iniţial, poliţia anunţase că adolescenta a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării locale.

Conform IPJ Maramureş, răpirea s-ar fi produs la ora 18,45, fata de 17 ani fiind urcată cu forţa de către un tânăr într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl ei.

Activităţile specifice au fost realizate în cooperare cu poliţiştii din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie Arad, Bihor, Cluj, Direcţiei din Investigaţii Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor şi Direcţia de Operaţiuni Speciale.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: