Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou carambol s-a produs pe A2. Aglomeraţie pe tronsonul dintre Feteşti şi Constanţa
Un nou carambol s-a produs pe A2. Aglomeraţie pe tronsonul dintre Feteşti şi Constanţa

Un nou carambol s-a produs pe A2. Aglomeraţie pe tronsonul dintre Feteşti şi Constanţa

Nici o zi fără carambol. Trei autoturisme au fost implicate, luni, într-o tamponare produsă la kilometrul 149 al autostrăzii A2. Pe tronsonul dintre Feteşti şi Constanţa se înregistrează aglomeraţie, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„În zona kilometrului 149, pe sensul către Litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre aceste autoturisme a rămas blocat în banda doi. Pe timpul scoaterii acestuia în afara părţii carosabile, traficul va fi oprit 5-15 minute”, se menționează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, pe Autostrada Soarelui se menține în continuare aglomerat tronsonul dintre Feteşti şi Constanţa, pe sensul de mers către Litoral. De asemenea, pe DN 39 Constanţa-Mangalia, traficul rutier se desfăşoară mai îngreunat la Agigea şi pe raza staţiunii Eforie Nord.

Vinerea trecută, un carambol uriaș s-a produs pe Autostrada Soarelui, pe sensul București – Fetești. Peste 50 de maşini implicate, 16 victime duse la spital, iar traficul a fost blocat ore în şir – iată bilanțul incidentului.

Carambol cu 3 maşini în Mehedinţi. Un om a murit încarcerat

Tot luni dimineață, un incident asemănător a avut loc în județul Mehedinți, după ce şoferul unei autoutilitare a depăşit linia continuă şi a lovit un TIR. Accidentul rutier în care au fost implicate 3 maşini, mai exact două tiruri şi o autoutilitară, a avut loc luni dimineaţă în Mehedinţi, în zona viaductului Bahna, iar o persoană a murit.

Victima a decedat după ce a rămas încarcerată, în ciuda eforturilor pompierilor de a-l menţine în viaţă. În momentul de față traficul pe DN 6 este blocat, iar coada de maşini se întinde pe mai mulţi kilometri, potrivit Antena 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: