Evenimentul Zilei > International > Un nou atac armat șocant în America. Printre persoanele împușcate se numără și un bebeluș, omorât în brațele mamei
Un nou atac armat șocant în America. Printre persoanele împușcate se numără și un bebeluș, omorât în brațele mamei

Un nou atac armat șocant în America. Printre persoanele împușcate se numără și un bebeluș, omorât în brațele mamei

Un fost trăgător de elită a început să tragă în plină stradă, în Florida și a făcut mai multe victime. A ajuns la spital, acolo unde a încercat să-i atace pe polițiști.

Un nou incident șocant petrecut în America, acolo unde un fost trăgător de elită al armatei americane a deschis focul în centrul statului Florida. El a omorât astfel patru persoane, între care şi un bebeluş aflat în braţele mamei sale, au transmis duminică autorităţile din Statele Unite ale Americii (SUA).

Victimele atacului ce a avut loc într-o zonă rezidențială din comitatul Polk, Florida

Suspectul, identificat ca Bryan Riley, a omorât un bărbat de 40 de ani, o femeie de 33 de ani şi pe fiul de trei luni al acesteia, precum şi pe bunica bebeluşului, în vârstă de 62 de ani, într-o zonă rezidenţială din comitatul Polk, în Florida, a declarat şeriful local, Grady Judd.

În vârstă de 33 de ani, Bryan Riley, s-a echipat cu o vestă antiglonţ înainte de a lansa acest atac armat. Criminalul a mai rănit o fetiţă în vârstă de 11 ani, înainte de a se preda poliţiei după un schimb de focuri intens, potrivit şerifului, conform Agerpres.

Veteran al războaielor din Irak şi Afganistan, bărbatul a declarat poliţiei că este un „survivalist” – adică o persoană ce este antrenată să supravieţuiască şi că a luat metamfetamină înainte de a începe să tragă în stânga și în dreapta.

A ajuns la spital și a încercat să-i atace pe polițiști

De asemenea, bărbatul le-a mai spus poliţiştilor, fără a detalia, faptul că ei ştiu de ce a făcut asta, conform unei declaraţii a lui Grady Judd publicată pe reţelele de socializare. Rănit în timpul schimbului de focuri, fostul trăgător de elită a fost transportat de urgenţă la un spital local, unde a încercat din nou să îi atace pe poliţişti şi a fost nevoie să fie sedat.

După ce a primit ajutor medical, a fost transferat într-o închisoare locală. Motivul atacului nu este clar deocamdată, potrivit şerifului comitatului. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: