Evenimentul Zilei > Actualitate > VASLUI. Un moş pervers în pielea goală a poftit la o fetiţă de opt ani
VASLUI. Un moş pervers în pielea goală a poftit la o fetiţă de opt ani

VASLUI. Un moş pervers în pielea goală a poftit la o fetiţă de opt ani

Părinţii l-au prins în flagrant pe pervers, după ce acesta o dezbrăcase pe copilă. Perversul o ademenise cu bomboane la el acasă

Bătrânul dezaxat, de 65 de ani, a scăpat de furia părinţilor care l-au surprins în pielea goală, în timp ce încerca să o batjocorească, fiind ridicat de poliţişti. Perversul, pe nume Adrian Tutu, din comuna Fălciu, judeţul Vaslui, a poftit la o fetiţă de doar opt ani. A fost prins în flagrant în timp ce încerca să abuzeze de ea. Fetiţa este din Bârlad şi era venită în vizită la bunici, împreună cu părinţii si sora. Bătrânul a luat-o de pe uliţa satului, unde se juca cu alţi copii, a ademenit-o cu bomboane şi a dus-o acasă la el, deşi aceasta ţipa, relatează ziariştii dela site-ul vasluian vremeanoua.ro. Părinţii s-au alertat când fetiţa a dispărut din raza lor vizuală şi au aflat că era în casa bătrânului, care avea uşa încuiată. Au năvălit peste el, în casă si l-au surprins în pielea goală, în timp ce şi fetita era dezbrăcată şi o tinea de gură, să nu i se audă ţipetele. Părinţii au fost la un pas de a-l linşa pe bătrân, dar au chemat poliţia, care l-a reţinut pentru tentativă de viol. Aseară a primit mandat de arestare preventivă pentru această oribilă faptă!

A ademenito cu dulciuri

“Am găsit familia fetei foarte agitată, am luat imediat măsura retinerii celui suspectat de tentativă de viol, demarând cercetările. La fata locului s-au găsit destule probe pentru a fi probată comiterea infractiunii de tentativă de viol. A fost retinut pentru 24 de ore, aseară, la orele 20.00, fiind dus în fata instantei bârlădene cu propunere de emitere a mandatului de arestare preventivă”, a precizat, pentru vremeanoua.ro, comisarul Costel Vrabie, comandantul Poliţiei oraşului Murgeni. Fetiţa fusese ademenită de Adrian Tutu cu câteva dulciuri, iar acesta, beat fiind, a încercat să o violeze, dar intervenţia părintilor a salvat fata la timp. Ea va fi, totuşi, consiliată psihologic, pentru a depăşi traumele psihice şi fizice la care a fost supusă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: