Evenimentul Zilei > Actualitate > Un mort/oră, în ultimele 24 de ore, pe șoselele din România. „Ţi se ridică părul la auzul ţipetelor sfâşietoare”
Un mort/oră, în ultimele 24 de ore, pe șoselele din România. „Ţi se ridică părul la auzul ţipetelor sfâşietoare”

Un mort/oră, în ultimele 24 de ore, pe șoselele din România. „Ţi se ridică părul la auzul ţipetelor sfâşietoare”

Un agent de poliție din Mangalia a transmis un mesaj dureros, pe Facebook, în contextul tragediilor înregistrate în ultimele 24 de ore, pe șoselele din România. Cel puțin o persoană, la fiecare oră, a murit în accidente rutiere, în ultimele 24 de ore, potrivit agentului de poliție, care vorbește despre momentele tragice în care trebuie să anunțe familiile victimelor că acestea nu mai trăiesc.

Mesaj dureros din partea lui Dan Georgescu, agent de poliție din Mangalia, care vorbește despre tragicele momente prin care trec familiile victimelor moarte în urma accidentelor rutiere. Poziția agentului vine în contextul în care un nou incident a avut loc în județul Bacău, soldat cu șapte oameni morți, printre care și doi minori, unul fiind în vârstă de doar 3 luni de zile. Accidentul a fost apreciat de autorități drept cel mai grav din zona Răcăciuni.

În ultimele 24 de ore, a murit o persoană la fiecare 60 de minute

Dan Georgescu, administratorul paginii de Facebook Polițiștii au umor, a notat un mesaj dureros. „Cel puțin o persoană, la fiecare oră, a murit în accidente rutiere, în ultimele 24 de ore în România! Din păcate, printre victime se află și copii.

Cauzele: viteza și depășirile neregulamentare.

Nimic nu este mai greu pentru un polițist decât să anunțe rudele celor decedați că aceștia din urmă pur și simplu nu mai sunt. Nu vreți să asistați la așa ceva.

„Ți se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor”

Chiar dacă avem ani de experiență, de fiecare dată ți se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe o vreme și încerci să fii tare pentru ei.

Apoi îți ștergi lacrimile din colțul ochilor. Este prea mult, oricât am arăta cu degetul și oricâți vinovați am căuta. Drumuri bune!”, a notat agentul de poliție pe Facebook.

Ce s-a întâmplat la Bacău. Cel mai grav accident din teritoriu

Accidentul produs, duminică, în Răcăciuni, județul Bacău, a fost apreciat de autorități ca cea mai gravă tragedie din teritoriu, deși aici au loc mai multe accidente, potrivit IPJ Bacău. Accidentul a fost provocat de șoferul microbuzului în care se aflau șapte pasageri. Acesta a pătruns pe contrasens și a distrus un autoturism în care se aflau cinci persoane.

Șapte persoane au murit, în urma accidentului produs duminică dimineață, în județul Bacău. Din autoturismul marca Mercedes au murit trei persoane – soția șoferului, în vârstă de 34 de ani, un copil de 7 ani și un alt minor de doar 3 luni. Aceștia se aflau pe bancheta din spate a autoturismului.

Din microbuz au murit alte patru victime – o femeie în vârstă de 67 de ani, una de 65 de ani, o altă femeie de 44 de ani și o tânără de 18 ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: