Evenimentul Zilei > Actualitate > Membru al clanului Corduneanu, ucis sub ochii copilului. Ultima fotografie: cu „băieţii” şi un leu
Membru al clanului Corduneanu, ucis sub ochii copilului. Ultima fotografie: cu „băieţii” şi un leu

Membru al clanului Corduneanu, ucis sub ochii copilului. Ultima fotografie: cu „băieţii” şi un leu

Răzvan Constantin Hotin, fratele vitreg al unuia dintre liderii clanului ieşean Corduneanua a fost găsit fără suflare la marginea oraşului, în cartierul rezidenţial Bucium.

UPDATE 14.47. Cel care l-a înjunghiat pe Hotin ar fi cumnatul său, Gheorghe Stegaru, care a fost eliberat din închisoare de curând, după ce a ispăşit o condamnare pentru tenetivă de omor.
UPDATE 12.53. Victima, Răzvan Constantin Hotin a fost arestat preventiv în 2003 pentru tâlhărie. De asemenea, în 2007 a fost din nou arestat împreună cu Bogdan Corduneanu (Tofan în prezent) după ce au şantajat o femeie de afaceri din Iaşi. 
Aseară, în jurul ore 20.00, poliţiştii ieşeni au fost anunţaţi de un taximetrist că în zona Bucium, Releu, a fost înjunghiat un tânăr. Victima a fost preluată de o Ambulanţă, dar a murit în drum spre spital. Din primele cercetări, reiese că Constantin Hotin (28 de ani) a aflat că fosta sa soţie şi socrii săi sunt împreună cu fiica lui, în vârstă de 4 ani, la iarbă verde şi s-a dus să-şi vadă copilul.

În momentul în care a ajuns acolo s-a iscat un scandal pe din cauză că rudele nu-l lăsau să-şi vadă copilul. Când a conflictul a degenerat, un bărbat, apropiat al socrilor, a luat un cuţit şi l-a înfipt în pieptul lui Hotin. „În prezent se fac verificări pentru prinderea autorului şi stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a precizat agentul de poliţie Alina Vezeteu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.
Victima, Răzvan Constantin Hotin, era frate vitreg cu Adrian Corduneanu, unul dintre liderii clanului interlop din Iaşi.
Citiţi şi: Cordunenii. Radiografia unui clan mafiot
             Clanul Corduneanu, eliberat din arest pe motiv că a stat prea mult la închisoare

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: