Evenimentul Zilei > Sport > Un mare internațional român, atac dur la adresa liderilor de la Dinamo. „Boschetarii ăia nu au ce căuta acolo”
Un mare internațional român, atac dur la adresa liderilor de la Dinamo. „Boschetarii ăia nu au ce căuta acolo”

Un mare internațional român, atac dur la adresa liderilor de la Dinamo. „Boschetarii ăia nu au ce căuta acolo”

Ionel Ganea a avut un discurs extrem de dur atunci când a vorbit despre situația de criză pe care o traversează fosta sa echipă, Dinamo.

Oamenii care se ocupă de destinele echipei Dinamo, în această perioadă, au fost desființați de un fost internațional român. Ionel Ganea (48 de ani), care a evoluat în 2006 pentru echipa din Ștefan cel Mare, i-a atacat pe liderii suporterilor, din DDB, Elias Bucurică, Nicu Tararache și Alexandru Anghel. Ex-atacantul echipei naționale a spus că cei trei nu au ce să caute la conducerea clubului și ar trebui să stea în peluză.

Ionel Ganea, atac sub centură la liderii dinamoviști: „Ăia nu au ce să caute acolo să conducă”

„Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate!

Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo”, a declarat Ionel Ganea pentru fanatik.ro.

„E foarte dureros ce se întâmplă la Dinamo. Așa ceva nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să fie condusă cu 4-0 la pauză și să piardă cu 6-0. E un haos total acolo. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli. Că aducem, că facem și dregem, vrem rezultate și din păcate nu e chiar așa.

„Dinamo nu mai sperie pe nimeni”

Mă abțin să zic ceva de transferuri. După ce pierzi cu Steaua 6-0…. Dinamo nu mai sperie pe nimeni. În atac sunt probleme mari. Torje nu e o soluție în atac. A jucat toată viața lui în bandă. Cum să joci cu el vârf?

E Țîră. Să joace el, să tragă tare, să muncească suplimentar. A ajuns și la Dinamo! Nu poți să păcălești tot timpul. Să se pună pe picioare. Are calități, jucător bun, dar nu ajunge. Trebuie și muncă. Să aducă atacanți centrali”, a mai spus „Ganezul” pentru sursa citată.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: