Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Un loc de muncă de vis, scos la concurs. Câștigătorul va lucra direct cu Regina. Până când se fac înscrierile şi ce condiții se impun
Un loc de muncă de vis, scos la concurs. Câștigătorul va lucra direct cu Regina. Până când se fac înscrierile şi ce condiții se impun

Un loc de muncă de vis, scos la concurs. Câștigătorul va lucra direct cu Regina. Până când se fac înscrierile şi ce condiții se impun

Palatul Buckingham a făcut public un loc de muncă într-un post cheie. Candidatul ales va lucra direct cu Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, potrivit site-ului web al Casei Regale.

În prezent, pe site-ul web al Casei Regale există nouă posturi vacante, inclusiv un loc de muncă interesant: de Asistent ofițer de corespondență. Iar candidatul norocos și-ar putea petrece zilele lucrătoare redactând scrisori în numele monarhului în vârstă de 95 de ani.

Solicitantul câștigător va face parte din echipa care se asigură că toate urările de bine ale publicului și, adesea, întrebările unice adresate Reginei Elisabeta primesc un răspuns în timp util și bine întocmit.

Locul de muncă este la Palatul Buckingham

Postul este, de asemenea, listat pe Linkedln cu următoarea descriere: „Se lucrează într-o echipă cu un scop comun și unic, interacționând cu publicul în timp ce sprijină rolul Reginei. În fiecare an se primesc mii de scrisori adresate Casei Regale. Lucrând ca parte a Departamentului de corespondență, provocarea dumneavoastră va fi să vă asigurați că fiecare primește un răspuns în timp util și bine compus. În fiecare zi, veți răspunde la scrisorile trimise de public ca răspuns la întrebări diverse și adesea unice, precum și la mesaje generale de urări de bine.”

Anunțul de angajare a mai adăugat: „Înregistrând și monitorizând toată corespondența, veți fi mândri de numărul de scrisori la care răspundeți, ceea ce vă va determina să oferiți standarde înalte în mod constant. În acest fel, veți contribui la susținerea muncii importante a Casei Regale”.

Condițiile care se cer pentru candidați

Pe site-ul Royal.uk se precizează: „Pentru a aplica un post vacant, fie vei fi cetățean britanic, fie vei fi obținut deja dreptul legal de a lucra în Marea Britanie. Toți cei care lucrează pentru Casa Regală sunt autorizați de securitate. Dacă reuşiţi, veți trece prin procesul nostru de verificare a securității.”

În plus, se precizează că toate cererile ar trebui făcute direct la Casa Regală şi nu se percepe nicio taxă.

„Nu percepem nicio taxă financiară în nicio etapă a procesului nostru de recrutare. În plus, nu susținem și nu ne asociem cu nicio organizație sau terță parte care pretinde că este implicată în recrutarea persoanele în numele nostru și care ar putea încerca să solicite bani”.

În anunț se mai subliniază: Dacă sunteți interesat de acest rol, trebuie să aplicați până pe 5 decembrie 2021. Puteți verifica toate posturile vacante actuale aici: Locuri de muncă actuale – Casa Regală