Evenimentul Zilei > Actualitate > Un interlop bucureștean a pus polițiștii pe jar. Urmărire ca în filme, pe acoperișurile caselor
Un interlop bucureștean a pus polițiștii pe jar. Urmărire ca în filme, pe acoperișurile caselor

Un interlop bucureștean a pus polițiștii pe jar. Urmărire ca în filme, pe acoperișurile caselor

Un interlop bucureștean, condamnat la ani grei de închisoare, dat în urmărie generală, se ascundea într-o casă din Sectorul 5 din Capitală. El a fost prins, joi dimineața, de poliţişti după o alergătură ca în filme, pe acoperişurile unor case zonă.

Interlopul era condamnat la 10 ani şi 10 luni de închisoare.

Noaptea trecută, poliţiştii au descins la adresa la care ştiau că se ascunde interlopul, însă când şi-a dat seama că poliţiştii au venit după el, bărbatul a fugit pe geam şi apoi s-a urcat pe acoperiş.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar într-un final l-au prins pe acoperişul unei case învecinate.

Interlopul a alergat pe acoperiș, în încercarea de a scăpa de polițiști

„În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele unui bărbat, condamnat la 10 ani și 10 luni închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Din investigații s-a stabilit faptul că persoana urmărită se ascunde la o adresă din Bucuresti, sector 5, iar la momentul pătrunderii in curtea imobilului, bărbatul urmărit a escaladat geamul unei dependințe și a început să alerge pe acoperișurile imobilelor învecinate, în încercarea de a scăpa.

Polițiștii l-au urmărit, prins și imobilizat pe acoperisul unui imobil. Bărbatul a fost transportat și încarcerat în penitenciar”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: