Evenimentul Zilei > International > Un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit la Paris. Străzile au fost închise, 100 de pompieri au fost mobilizați. VIDEO
Un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit la Paris. Străzile au fost închise, 100 de pompieri au fost mobilizați. VIDEO

Un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit la Paris. Străzile au fost închise, 100 de pompieri au fost mobilizați. VIDEO

Un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit, sâmbătă, în capitala Franței, la Paris. Deocamdată pompierii nu au stabilit cauza care au provocat acest eveniment.

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit, sâmbătă, la Paris, lângă Opera Garnier. Flăcările violente au cuprins etajul al doilea al unei clădiri de pe Bulevardul des Capucines, arondismentul 2. Imagini și videoclipuri distribuite de internauți pe Twitter arată fumul care se înalță deasupra capitalei franceze.

Aproximativ 100 de pompieri au fost mobilizați pentru a stinge incendiul de la Paris

Într-un clip postat de canalul de televiziune francez BFMTV, pot fi văzute serviciile de urgență la locul incendiului de pe Boulevard des Capucines, în apropiere de Place de l’Opera, acolo unde se află Palais Garnier. Șoseaua a fost închisă în timp ce pompierii se ocupă de incendiu, iar oamenii au fost rugați să evite zona.

Fumul a putut să fie văzut cum iese de la două ferestre ale unei clădiri de pe bulevard, iar flăcările sunt vizibile de pe stradă, după cum notează jurnaliștii de la Mirror.

Reprezentanții Poliției au precizat într-un comunicat: „Pompierii intervin, evitați zona”. O persoană care a postat imagini cu incendiul pe Twitter a scris: „Pare să fie foarte aproape de Operă”, conform sursei citate. Cauza acestui incendiu este necunoscută momentan și nu au fost raportate victime până. Din câte se pare, aproximativ 100 de pompieri au fost chemați la locul incendiului pentru a domoli flăcările

Boulevard des Capucines își trage numele de la Mănăstirea Capucine și este situat între arondismentele 2 și 9 din Paris.

Wladimir Garcin-Berson, un jurnalist care lucrează pentru ziarul francez Le Figaro, a scris pe Twitter că incendiul a afectat mai multe etaje din clădirea de deasupra Benetton și Five Guys de pe bulevard.

Focul a izbucnit la etajul al treilea

Un pompier a declarat reporterilor că incendiul a început la etajul al treilea. Echipele de pompieri au declarat că incendiul a afectat etajul trei și o parte din etajul patru. Garcin-Berson a declarat că pompierii, care au fost chemați la semnalarea unui incendiu în jurul orei locale 10.30 au putut fi văzuți, de asemenea, ocupându-se de incidentul de la etajul doi al clădirii.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.