Evenimentul Zilei > Actualitate > Un german, cel mai tanar transsexual
Un german, cel mai tanar transsexual

Un german, cel mai tanar transsexual

Un baiat din Germania, in varsta de 14 ani, care a urmat un tratament hormonal de la varsta de 12 ani, a devenit cel mai tanar pacient din lume care si-a schimbat sexul, informeaza World Net.

Chiar si cand avea doi ani, Tim sustinea ca este o fata captiva intr-un corp de baiat.Cand a ajuns la pubertate, la 12 ani, el si-a convins parintii ca trebuie sa faca ceva in aceasta privinta.

Avand acordul lor, el a devenit astfel cel mai tanar pacient din lume care a inceput tratamentul de schimbare de sex, suportand injectii cu hormoni pentru a opri dezvolatarea normala pentru un barbat.

Acum are 14 ani, iar Tim a devenit Kim – o blonda cu ochi albastri, cu sani in formare, care are voie sa poarte si machiaj in week-end-uri.

"Ea" nu are nici un iubit, dar parintii ei spun ca fiica lor este interesata in sexul opus. Psihiatri care "o" trateaza spun ca este "un caz exceptional – o persoana care era in mod evident in corpul gresit", chiar daca implinirea acestei dorintei la o varsta atat de mica strarneste controverse.

Numele si genul i-au fost modificate si pe cartea de identitate si in asigurarea medicala.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: