Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, a postat un mesaj pe contul de Facebook în care atacă Partidul Social Democrat. Funeriu atrage atenția că stategia PSD este aceea de-a arunca în derizoriu orice dezbatere publică, iar pentru asta sunt folosiți oameni care se pricep să distragă atenția.

„PSD are o strategie abjectă, pe care niciun partid nu a reușit să o combată: pe fiecare domeniu, dar și la nivel politic, au ciomăgari care poluează orice dezbatere. Imaginați-vă că într-un tren foarte aglomerat, stați 7 într-un compartiment prevăzut pentru 6 și, din bun-simț, acceptați a 8-a persoană, care, odată în compartiment, începe să scuipe și să emită duhori insuportabile.

Evident că oamenii de bun-simț părăsesc locul cumpărat și preferă să stea în picioare pe hol. Lăsând necioplitul să se tolănească pe banchetele lăsate goale. Fix așa e și în politică: psd, pentru a împiedica orice comunicare civilizată, bagă la înaintare împroșcători de venin, abjecte scursuri ale societății dar populari în gașca pesedistă rumegătoare de semințe.

Gen monumente de imbecilitate reprezentați de liviupopi, coțofana alcoolică din Bănie (dragi ardeleni şi moldoveni: ea nu e reprezentativă pentru adevărații olteni, simpatici şi inteligenți!), hipopotamul solomoniac de Vaslui, grețoși șerbaninicolai, pe vremea mea mai era o nebună, aura-nu-știu-cum, plus toată gașca de bădălăi, codrini-neuron-stingher, degrabă lătrători la lună, și alte forme de viață care se hrănesc dimineața cu dejecțiile acumulate pe timpul nopții.

Odată atmosfera împuțită de prezența lor, apar, serafic și cu ștaif, cu reverul costumului nepătat, ”civilizații” partidului: andronești, exponenții celebrului grup de la Cluj, corlățeni-one-minute-meni cu morgă constipată, tipi cu care și lui Iliescu, Năstase, Mitrea, Hrebenciuc le-ar fi rușine. Ca să nu îi menționez pe cei doi criminali veseli violenți și mitomani regrupați în proro. Primul lucru pe care îl fac atunci când apar la televiziunile plătite de ei cu banii furați de la voi, e să acuze celelalte partide pentru răspunsurile date găleților de mizerii pe care ciomăgarii le-au aruncat în bietul lor cap.
Soluția pentru PNL, USRPLUS și alții care vor să împiedice regenerarea psd:
1) scoaterea legală și urgentă, până la ultimul, a celor lăsați de psd în administrația centrală și locală.

2) Stabilirea unei echipe de parlamentari și comunicatori publici care să lovească năprasnic, ridiculizându-i, și în Parlament și la televiziuni și pe social-media, pe abjecții poluatori ai dezbaterii publice. (doi oameni am văzut să le facă față: Pavel Popescu și Ludovic Orban).

3) Loviți fără milă, dar civilizat, pe cei care, râzându-și în bărbie când abjecții pesediști atacă, par serafici și civilizați. Nu vă lăsați adormiți de aparenta lor politețe sau aparența de bunicuțe cumsecade. Loviți la rădăcină, fără milă, pentru că nici ei nu au avut milă de copiii voștri când au condus România.

Hai! Pe ei, cu curaj! Nu vă lăsați intimidați de mizeriile lor și nici nu scădeți propriile voastre standarde. Fiți deștepți: standarde înalte pentru români, luptă și în noroi cu abjecții pesediști.