Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost fotbalist de top a fost prins cu 793 de kilograme de DROGURI. Riscă până la 15 ani de ÎNCHISOARE
Un fost fotbalist de top a fost prins cu 793 de kilograme de DROGURI. Riscă până la 15 ani de ÎNCHISOARE

Un fost fotbalist de top a fost prins cu 793 de kilograme de DROGURI. Riscă până la 15 ani de ÎNCHISOARE

Marcelo Pletsch, fost jucător în Bundesliga, a fost prins de autoritățile din Brazilia cu o cantitate impresionantă de droguri și riscă 15 ani de pușcărie.

Brazilianul Marcelo Pletsch, 40 de ani, fost jucător în prima ligă germană, la Borussia Monchengladbach și Kaiserslautern, în perioada 1999-2006, a fost prins de autoritățile din țara natală cu o cantiate impresionantă de droguri: 793,3 kilograme de marijuana, conform express.de. Pletsch se retrăsese la o fermă din Brazilia, unde oficial creștea porci. Împreună cu fostul fundaș au mai fost arestați doi bărbați. Fiecare dintre ei riscă să intre la închisoare pentru 15 ani, sub acuzația de trafic de dorguri.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.