Un ELVEŢIAN va oferi senzaţii tari în în România

Este primul maestru bucătar care va găti în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.

Elvețianul Jakob Hausmann va găti la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, după cum au anunțat organizatorii evenimentului.

Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor împătimiți senzații tari în trei spectacole culinare - pe 28 februarie, 15 martie și 4 aprilie.

Una dintre vedete

"Astfel, Ice Restaurant Bâlea Lac va intra în circuitul internațional al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate", potrivit Agerpres.

Printre clienții care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numără vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal.