Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie aerienă. Un elicopter militar rusesc s-a prăbuşit. Toți membrii echipajului au murit. VIDEO
Tragedie aerienă. Un elicopter militar rusesc s-a prăbuşit. Toți membrii echipajului au murit. VIDEO

Tragedie aerienă. Un elicopter militar rusesc s-a prăbuşit. Toți membrii echipajului au murit. VIDEO

Un elicopter militar rus aflat într-un zbor de antrenament s-a prăbușit joi seară lângă Sankt Petersburg și a ucis trei persoane, au spus autoritățile locale.

Mi-8, care aparținea Gărzii Naționale Ruse (Rosgvardia), transporta trei membri ai echipajului care au fost uciși cu toții în accident, potrivit unui purtător de cuvânt citat de site-ul local local de știri Fontanka.

Elicopterul a coborât în ​​districtul Gatchina din regiunea Leningrad din nord-vestul  Rusiei  „în urma unui incident aerian” în timp ce se afla într-un zbor de antrenament, potrivit aceleiași surse.


„Au fost primite informaţii despre prăbuşirea unui elicopter Mi-8, salvatorii s-au deplasat la faţa locului”, a precizat filiala locală a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

Elicopterul de transport militar Mi-8 aparţinea Gărzii Naţionale Ruse (Rosgvardia) şi s-a prăbuşit în timp ce efectua un zbor de antrenament, potrivit unui purtător de cuvânt citat de site-ul local de ştiri online Fontanka.

Un alt Elicopterul militar s-a prăbușit în nord-vestul Filipinelor

Aseară, 23 iunie 2021, un elicopter S-70i Black Hawk Utility al celei de-a 205-a aripi tactice de elicopter pe un antrenament de zbor nocturn a avut un accident la câțiva kilometri de la baza aeriană a colonelului Ernesto Rabina din Capas, Tarlac, a declarat purtătorul de cuvânt al forțelor aeriene filipineze Lt. colonelul Maynard Mariano.

 Elicopterul militar s-a prăbușit în nord-vestul Filipinelor

Şase persoane au murit după ce un elicopter Black Hawk al armatei filipineze s-a prăbuşit în timpul unui exerciţiu de antrenament în cursul nopţii, în provincia Pampanga, la nord de capitala Manila, au anunţat joi poliţia şi forţele aeriene filipineze, relatează dpa şi Reuters, citate de Agerpres.

Ministrul filipinez al Apărării, Delfin Lorenzana, a ordonat joi menţinerea la sol a flotei de elicoptere Black Hawk a armatei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: