Evenimentul Zilei > International > Un electrician s-a transformat în chirurg și a mutilat organele genitale ale mai multor bărbați. Explicații năucitoare date de inculpat
Un electrician s-a transformat în chirurg și a mutilat organele genitale ale mai multor bărbați. Explicații năucitoare date de inculpat

Un electrician s-a transformat în chirurg și a mutilat organele genitale ale mai multor bărbați. Explicații năucitoare date de inculpat

Un bărbat este judecat în Germania, în cadrul unui proces răsunător, după ce a fost acuzat că a mutilat organele genitale ale mai multor bărbați.

Un bărbat este judecat în Germania, sub acuzațiile de ucidere unui bărbat și de mutilarea altora prin efectuarea unor operații ilegale asupra organelor genitale. Cazul a făcut vâlvă în această țară, pentru că inculpatul s-a transformat din electrician în chirurg. Așa cum el însuși se prezenta.

Electricianul a făcut mutilările respective pentru că așa i-au solicitat victimele, care l-au și plătit. Procedurile țin de sadomasochism

Electricianul, în vârstă de 66 de ani, a afirmat în fața magistraților de la tribunalul regional din München că a efectuat intervențiile la cererea bărbaților.

Acuzatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit public, din motive ce țin de confidențialitate, a susținut că inițial a oferit servicii sexuale pe site-uri sadomasochiste. El voia să câștige bani, astfel, pentru a-și achita datoriile care deveniseră presante.

S-a calificat la locul de muncă. Inculpatul a început să efectueze operații pe masa din bucătăria casei sale și spunea că este autorizat

Ulterior, bărbatul a prins gustul chirurgiei și ar fi început să efectueze operații pe masa din bucătăria casei sale pe care o deține în orașul Markt Schwaben. Pentru a câștiga încredere, el și-a mințit victimele și le-a spus că este un profesionist calificat în domeniul medical, după cum notează jurnaliștii britanici de la publicația The Guardian.

Inculpatul a povestit în fața judecătorilor că a castrat sau a amputat parțial organele genitale a opt bărbați în perioada iulie 2018 – martie 2020. Dar, el a negat responsabilitatea pentru moartea unui bărbat, care a murit la câteva zile după o procedură.

Ce acuzații i-au adus oamenii legii bărbatului care a devenit un „chirurg” de ocazie

Procurorii l-au acuzat pe inculpat de omor și au afirmat în rechizitoriu că electricianul nu a chemat ajutoare în cazul bărbatului care a murit. De asemenea, alte acuzații sunt legate de vătămarea corporală gravă și periculoasă, conform sursei citate.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: