Evenimentul Zilei > Sport > Un cunoscut fotbalist român s-a bătut pe stradă. A participat la lupte ilegale
Un cunoscut fotbalist român s-a bătut pe stradă. A participat la lupte ilegale

Un cunoscut fotbalist român s-a bătut pe stradă. A participat la lupte ilegale

Dani Coman, fost portar al echipei Rapid, a confirmat un zvon care a circulat mulți ani în privința sa.

Despre actualul președinte executiv al Astrei Giurgiu, apropiații săi spuneau că a participat în tinerețe la lupte de stradă, în perioada în care era legitimat la Rocar București. Coman a confirmat informația, astăzi, în cadrul emisiunii GSP Live. Promoterul său era Dan Alexa, fost fotbalist la Dinamo sau Rapid, actual antrenor.

„A trecut extrem de mult, au fost multe lucruri pe care le-am făcut în viața mea și de care nu sunt mândru. Vreau să zic doar că Dan Alexa a fost un promoter bun. Încă din perioada în care eram colegi la Rocar. Au fost momente uneori când ne câștigam existența și din alte lucruri. Nu numai din fotbal. Erau bani cu care să trăim, nu erau bani cu care să te îmbogățești. Au fost cazuri izolate”, a afirmat Dani Coman pentru sursa citată.

Fostul goalkeeper și-a adus aminte că unul dintre primele cadouri primite în copilărie l-a reprezentat o pereche de mănuși de box.

„Primul cadou pe care l-am primit eu, îmi amintesc că aveam 5 ani, a fost o pereche de mănuși de box. Tatăl meu a făcut box mulți ani, a fost un sportiv foarte bun. S-a lăsat prematur pentru că a avut unele probleme. Făceam în paralel și box și fotbal, după care mi-am dat seama că fotbalul îmi place mai mult și îmi oferă mult mai multe oportunități”, a povestit Coman.

Dani Coman (41 de ani) a fost unul dintre cei mai cunoscuți portari din campionatul românesc. Și-a început cariera la FC Argeș, acolo unde a evoluat în intervalul 1999 – 2004, dar în sezonul 1998-1999 a evoluat pentru Rocar București. În 2004 a ajuns la Rapid și a stat în Giulești până în anul 2008. A mai jucat la FC Brașov până în 2010, a revenit la Rapid (2010 – 2012), apoi a mai trecut pe la FC Vaslui (2012 – 2013) și și-a încheiat cariera la Astra Giurgiu (2013 – 2015).

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: