Evenimentul Zilei > Actualitate > Un copil de doi ani din Bacău a căzut de la balcon. Disperată, mama s-a aruncat după el ca să-l salveze
Un copil de doi ani din Bacău a căzut de la balcon. Disperată, mama s-a aruncat după el ca să-l salveze

Un copil de doi ani din Bacău a căzut de la balcon. Disperată, mama s-a aruncat după el ca să-l salveze

Un copil în vârstă de 1 an și 8 luni din Podul Turcului, județul Bacău, a căzut de la balconul locuinței sale. Disperată, mama a încercat să-l prindă în ultima clipă, dar s-a dezechilibrat și a căzut și ea.

Ambii au fost transportați de urgență la spital. Pentru copil a fost chemat elicopterul SMURD, fiind transportat la un spital din Iași.

Ambulanța Vaslui a fost solicitată să intervină în localitatea băcăuană Podu Turcului pentru două victime, mamă și fiu, căzute accidental de la înălțime.

„Ȋntr-un moment de neatenţie copilul a căzut de la balconul locuinţei aflat la etajul doi pe acoperişul unei clădiri din vecinătate, iar mama s-a aruncat după el să ȋl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical de la substaţia Bârlad. Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu alterarea stării de cunoştinţă, iar mama un traumatism de gleznă. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat apoi un elicopter SMURD care l-a preluat pe micuţ şi l-a transferat la Iași”, au anunțat reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Mama a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Judeţean Bacău.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.