Evenimentul Zilei > EVZ Special > Un copil a vrut să se sinucidă în fața mamei! Fiul lui Trump a reacționat imediat. VIDEO
Un copil a vrut să se sinucidă în fața mamei! Fiul lui Trump a reacționat imediat. VIDEO

Un copil a vrut să se sinucidă în fața mamei! Fiul lui Trump a reacționat imediat. VIDEO

Quaden Bayles, un băiețel din Australia, a fost filmat de mama sa Yarraka Bayles, în timp ce îi mărturisea plângând că vrea să se sinucidă.

Ce l-a determinat pe un băiat de 9 ani să aibă astfel de gânduri și de porniri? Faptul că, zi de zi, colegiii de școală îl hărțuiesc și îl batjcoroesc, din cauză că suferă de o boală, nanism.

 

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do! 😭

Publicată de Yarraka Bayles pe Marţi, 18 februarie 2020

 

În urma viralizării clipului, mai multe vedete au făcut front comun cu băiețelul.

Printre acestea se numără Hugh Jackman, actor cunoscut pentru rolul său din X-Men, jucătorul de baschet Enes Kanter, fiul președintelui Statelor Unite, Eric Trump, dar și o echipă de rugby din Australia.

„Eşti mai puternic decât crezi”, i-a transmis Hugh Jackman copilului de 9 ani. La rândul său, Eric Trump, fiul președintelui SUA, a descris videoclipul drept „absolut sfâșietor”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.