Evenimentul Zilei > Monden > Un Chihuahua „demonic” care urăște bărbații şi copiii a fost adoptat. Cine este curajosul. FOTO
Un Chihuahua „demonic” care urăște bărbații şi copiii a fost adoptat. Cine este curajosul. FOTO

Un Chihuahua „demonic” care urăște bărbații şi copiii a fost adoptat. Cine este curajosul. FOTO

Chihuahua a devenit o senzație pe internet la începutul acestei luni, când asistentul său, Tyfanee Fortuna, a postat un anunț de adopție cu o descriere brutal de sincer despre el.
După o reclamă extrem de sinceră de adopție reușește să găsească o casă pentru totdeauna – glumește asistentul – pentru „Câinele care este un coșmar”.
În anunț, Tyfanee, New Jersey, a explicat că a încercat de câteva luni să-l „facă să pară plăcut”, dar a renunțat.  Așadar, ea a împărtășit o descriere incredibil de directă a câinelui, dezvăluind modul în care acesta „a creat o atmosferă infernală şi demonică în casa ei”.
Instalându-se: Ariel documentează acum călătoria lui Prancer pe Instagram și a dezvăluit că puiul se obișnuiește încet cu noua lui casă
Luni a dezvăluit că Prancer a fost adoptat de Ariel Davis, 36 de ani, din New Haven, Connecticut, care a spus că i-a amintit de câinele ei. Ea a spus că simte că îndeplinește toate criteriile foarte specifice pentru a putea avea grijă de Prancer: „Sunt o femeie singură, sunt o lesbiană singură”

Chihuahua „demonic” a devenit vedetă pe internet după ce asistentul său a dezvăluit că „urăşte bărbații şi copiii”

Anunţul cu adopţia a devenit viral pe social media, şi a reușit cumva să găsească o casă pentru totdeauna.

Puiul Chihuahua, în vârstă de doi ani, a luat cu asalt rețelele de socializare la începutul acestei luni, când asistentul său matern, epuizat, Tyfanee Fortuna, din New Jersey, a postat un mesaj brutal de sincer despre numeroasele sale trăsături negative, în timp ce încerca cu disperare să-i găsească cu normă întreagă proprietar.

Retrimiterea: în postarea sa originală, Tyfanee a dezvăluit că Prancer era obeză când a început să-l încurajeze și „era prea îngrozită pentru a avea o personalitate”

Explicând că a încercat de câteva luni să-l dreseze cât de cât pentru a deveni într-un fel mai  „plăcut”, Tyfanee a recunoscut că a renunțat la toate speranțele de a-l reeduca pe Prancer, pe care l-a acuzat că „a creat un peisaj infernal şi demonic”. în casa familiei sale. Nu îi suporta pe soţ şi pe copilul lor.

Timid: Tyfanee a spus că bietul puiet a venit la ea într-un „pulover de cașmir” și a luat ceva timp să iasă din coajă

„Timpul zboară când te distrezi”, a început postarea. „Timpul zboară și atunci când Chihuahua care ți-a ținut ostatică familia timp de 6 luni este adoptat în cele din urmă. Prancer este aproape un coșmar departe de mine acum. Ziua lui de adopție a fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Pe de altă parte, nu m-am putut abține să nu mă simt un pic vinovată … a fost ca și cum m-aș debarasa de un demon și l-aș transmite altcuiva”, a scris ea pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.