Evenimentul Zilei > Monden > Un celebru manelist, cot la cot cu președintele Klaus Iohannis la New York. Fanii cântărețului sunt în delir
Un celebru manelist, cot la cot cu președintele Klaus Iohannis la New York. Fanii cântărețului sunt în delir

Un celebru manelist, cot la cot cu președintele Klaus Iohannis la New York. Fanii cântărețului sunt în delir

Klaus Iohannis a dat nas în nas cu un manelist, la New York, în timp ce se plimba pe străzile metropolei americane. Sorinel Puștiu a postat pe Facebook.

Klaus Iohannis, președintele României, a luat parte la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite (ONU) de la New York. În timpul liber, liderul de la Cotorceni a ieșit să facă o scurtă plimbare pe străzile din metropola americană și a fost reperat de câțiva români. Manelistul Sorinel Puștiu s-a lăudat că a făcut o poză cu președintele Klaus Iohannis.

Sorinel Puștiu s-a lăudat pe Facebook după ce s-a pozat cu președintele României

Și a și postat o imagine pe contul de Facebook. „La ziua tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis 🇹🇩🇹🇩🇹🇩 despre noua melodie ‘’ Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer ‘’ iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei?”, a transmis manelistul pe rețelele de socializare.

Reacțiile fanilor au curs pe contul lui Liviu Puștiu. „Cand vin presedinti americani la noi in vizita, se inchide Bucurestiul…Cand se duce Iohannis, un metru patrat in Times Square..Aici se vede valoarea”.

„La multi ani frumoși!! Să-ți trăiască părinți 1000 de ani ,sănătate multă întregi famili”. „Ți-ai făcut reclamă cu dulapul 😃😃. Eu cred că nu . E taman invers . Ori tu știi foarte bine asta . Și-a făcut fraierul reclama cu tine . Asta ți-o spun eu . Tu ești iubit pe cînd el , nu. Asta-i diferența”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor manelistului.

Klaus Iohannis a participat la Adunarea Generală a ONU

Klaus Iohannis a condus, de marţi până joi, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se desfăşoară la New York, în Statele Unite ale Americii. Alături de şeful statului este prezent ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Tema celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale este „Construirea rezilienţei prin speranţă vizând recuperarea după pandemia de COVID-19, reconstrucţia durabilă, răspunsul la nevoile planetei, respectarea drepturilor omului şi revitalizarea Organizaţiei Naţiunilor Unite”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: