Evenimentul Zilei > International > Un celebru bucătar din Spania a gătit sarmale și a tras o concluzie. Cum i se pare a fi mâncarea românească
Un celebru bucătar din Spania a gătit sarmale și a tras o concluzie. Cum i se pare a fi mâncarea românească

Un celebru bucătar din Spania a gătit sarmale și a tras o concluzie. Cum i se pare a fi mâncarea românească

Un foarte popular Chef din Spania a pregătit în cadrul emisiunii sale o rețetă de sarmale pe care a învățat-o de la doi români stabiliți în această țară.

Karlos Arguinano, un bucătar foarte cunoscut în Spania, a gătit sarmale în cardul emisiunii sale. Chef-ul a spus că rețeta i-a fost împărtășită de doi români care sunt stabiliți în Spania. La final, el a concluzionat că mâncarea românească este gustoasă, dar destul de greu de preparat.

Preparatele românești, gustoase, dar greu de conceput

„Vom face astăzi o rețetă românească. Este un fel de mâncare interesant cel de azi. Foarte interesant. Un fel de mâncare românesc. E foarte greu de făcut, arată foarte bine și o să aibă un gust foarte bun când e gata. Nimic scump, desigur”, a spus bucătarul înainte de a începe să explice cum se fac sarmalele.

„E foarte interesantă rețeta pentru că la final trebuie să umplem foile acestea de varză. Nu sunt crude, ci un pic fermentate”, a explicat el, apoi a arătat modul în care se prepară carnea, cum se rulează sarmalele și a făcut în final și mămăligă.

Celebrul bucătar spaniol a primit rețeta de la doi români stabiliți în Spania

„Acum putem să prezentăm sarmalele. Rețetă românească. Foarte bine, Karlos! Lorena și Marcel (n.r. – românii care i-au dat rețeta), cred că mi-au ieșit foarte bine. Cred că patru sarmale de persoană sunt suficiente. Sunt suficiente, pentru că vor avea lângă și mămăligă. Bun! Sarmalele sunt gata!”, a mai afirmat Karlos Arguinano, conform Digi 24.

Rețeta de sarmale a fost postată și pe contul de YouTube al emisiunii. Românii au oferit multe „ponturi” pentru ca preparatul să fie cât mai aproape de perfecțiune

În emisiunea „Cocina Abierta” (Bucătăria deschisă) sunt prezentate diverse feluri de mâncare, din toată lumea. Rețeta de sarmale a fost postată și pe contul de YouTube al emisiunii și a adunat zeci de comentarii, multe din partea unor români care au oferit diverse sfaturi pentru ca preparatul să iasă și mai gustos.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: