Evenimentul Zilei > Actualitate > Un caz care a uimit lumea. Din omul străzii, plin de purici şi nespălat, vedetă în celebrul serial „Squid Game”. FOTO
Un caz care a uimit lumea. Din omul străzii, plin de purici şi nespălat, vedetă în celebrul serial „Squid Game”. FOTO

Un caz care a uimit lumea. Din omul străzii, plin de purici şi nespălat, vedetă în celebrul serial „Squid Game”. FOTO

Un actor care a rămas fără adăpost în India, anul trecut, și-a găsit în sfârșit faima - jucând în Squid Game, Netflix. Geoffrey Giuliano, în vârstă de 68 de ani, a fost blocat în Jaipur, Rajasthan, împreună cu fiul său, Eden, pe atunci la 12 ani, când Covid-19 a izbucnit în martie anul trecut.

Geoffrey a spus că a călătorit în India într-un pelerinaj spiritual după ce a fost dezamăgit de viață. L-a luat pe fiul său Eden cu el sperând că experiența îl va ajuta.

„Squid Game”, noul serial-fenomen de pe Netflix, lansat pe 17 septembrie, i-a schimbat radical viața unuia dintre actorii din distribuție. Geoffrey Giuliano, 68 de ani, care joacă rolul miliardarului homosexual excentric VIP 4, cerșea, în urmă cu un an, pe străzile din India, iar acum e bombardat de oferte în filme.

Squid Game Wallpapers - Top Free Squid Game Backgrounds - WallpaperAccess

Cei doi au fost forțaţi să supraviețuiască cu „nuci și banane” fără a se schimba în haine curate timp de șase luni – chiar dormind sub cerul liber și cerșind câte un „pat infestat de purici” în ashramuri de yoga. Tatăl, care este originar din Rochester, New York, și fiul s-au întors acasă în Thailanda în ianuarie și au reușit în sfârșit să facă o baie fierbinte.

Actorul fără bani, Geoffrey Giuliano, nu și-a putut imagina niciodată cum soarta lui era pe cale să se schimbe atât de radical

Directorul Squid Game, Hwang Dong-hyuk, l-a recunoscut pe Geoffrey din roluri minore și l-a „ales” pentru rolul miliardarului gay excentric VIP 4 din spectacolul de succes. Geoffrey, originar din Rochester, New York, trăiește în Thailanda, unde și-a crescut singur copilul. Anul trecut a decis să facă o călătorie în Jaipur, India, un pelerinaj spiritual menit să-l ajute să-și revină din depresie – era dezamăgit de cum îi merge totul în viață și disperat că stă atât de prost cu banii, că nu mai reușește să pună mâncare pe masă.

10 Unpopular Opinions About Squid Game, According To Reddit

L-a luat și pe fiul său Eden, de 12 ani, sperând că experiența îl va ajuta și pe el. Când pandemia a lovit, cei doi au rămas blocați acolo. Actorul a mărturisit că el și fiul său au supraviețuit șase luni din cerșit.

Cei doi au revenit în Thailanda, în ianuarie 2021. În continuare sărac lipit, Geoffrey era doar recunoscător că el și Eden supraviețuiseră experienței dure din India, nici nu se gândea că viața lui era pe cale să se schimbe radical. Regizorul „Squid Game”, Hwang Dong-hyuk, l-a ales pentru rolul miliardarului gay excentric VIP 4. Îl văzuse într-un film coreean cu zombie și i-a plăcut cum și-a jucat rolul de ticălos.

Vorbind astăzi, 6 octombrie, Geoffrey a spus: „Acum un an credeam cu adevărat că vom muri de foame. A trebuit să lupt în fiecare zi doar pentru a obține hrană pentru ca fiul meu și cu mine să supraviețuim.

I s-a propus 250.000 de dolari pentru halatul pe care îl purta în film

După transformarea serialului într-un fenomen mondial, actorul spune că este „bombardat de oferte” pentru roluri în filme cu vedete de la Hollywood. Iar un dealer de la Hollywood, care vinde costume purtate de actori în filme, i-a propus să-i cumpere halatul negru cu auriu pe care l-a purtat într-o scenă din serial cu 250.000 de dolari.

Când mi s-a propus să lucrez la „Squid Game” nu mă așteptam să aibă un astfel de succes. Viața mea s-a schimbat complet, am cunoscut, în sfârșit, succesul cu care fiul meu să se poată mândri. Geoffrey Giuliano: De la lansarea serialului, pe 17 septembrie, Geoffrey a trecut de la obscuritate la unul dintre cei mai buni 2.500 de actori din lume, potrivit datelor IMDB.

„Uimitor, am trei filme pe Netflix, „Kate”, „Peninsula Train to Busan” și, desigur, cel mai mare de până acum, „Squid Game ”

„Deși am avut roluri bune în 28 de filme în ultimii 15 ani, nimic nu a mișcat cu adevărat acul până la jocul Squid”, spune actorul, care încă e în căutarea unui agent de top de la Hollywood pentru a face față ascensiunii în carieră. „În această perioadă dificilă a COVID-ului, acesta este un final cu adevărat fericit”, a mai spus el.

Squid Game, un serial presărat cu scene extrem de sângeroase, care arată de ce atrocități sunt în stare oamenii pentru a face rost de bani, a devenit un fenomen și are șanse să ajungă chiar cel mai popular serial de pe Netflix. Premiera a avut loc pe 17 septembrie, iar Netflix a anunțat că a ajuns pe primul loc în 90 de țări, în doar 10 zile, scrie  Newsflare.