Un câine a furat de cinci ori un unicorn dintr-un magazin. Imaginile cu hoţul sunt incredibile. FOTO

Un câine a furat de cinci ori un unicorn dintr-un magazin. Imaginile cu hoţul sunt incredibile. FOTO

Un câine maidanez s-a îndrăgostit pur şi simplu de o jucărie de plus. Altfel nu se poate explica de ce a încercat să fure unicornul de cinci ori din magazin.

Un câine maidanez s-a îndrăgostit pur şi simplu de o jucărie de plus. Altfel nu se poate explica de ce a încercat să fure unicornul de cinci ori din magazin. Într-un final proprietarii magazinului au sunat la protecţia animalelor pentru a cere ajutorul.

Un câine vagabond a încearcat de 5 ori să fure un unicorn

Un câine incredibil de încăpățânat a trebuit să fie arestat duminică în estul Carolinei de Nord, după ce a „spart” un magazin de mai multe ori pentru a încerca să fure același animal de pluș.

„Patronul magazinului a sunat și a spus că au un câine vagabond care stă în parcare pătrundea în magazin şi fură jucăria de pluş”, a declarat Newburn pentru McClatchy News, potrviti retetesivedete.ro.

„El intră, se ducea la unicorn și încerca să-l fure. A făcut-o de patru sau cinci ori înainte să încui ușa și să chem ajutor. Poate că a avut cândva un animal de pluș de genul acesta la casa de unde a plecat. Nu știu, dar el își dorea foarte mult acel unicorn violet”, a mai spus patronul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aşa cum se poate observa din imagini, simpaticul câine a obținut-o în cele din urmă ce şi-a dorit, dar nu prin furt

După ce a venit un reprezentant al serviciului de control al animalelor şi a aflat povestea câinelui s-a înduioşat şi i l-a cumpărat. A fost atât de fermecată de hoțul patruped, încât i-a cumpărat jucăria fără să mai stea pe gânduri înainte de a-l aduce la adăpost. Acolo, hoțul vagabond s-a acomodat imediat, încântat că-l are alături de el pe prietenul unicorn. caine-unicorn7 Botezat Sisu, simpaticul cățel a devenit rapid celebru pe pagina de internet a adăpostului, de unde a și fost adoptat a doua zi și a plecat spre noua lui casă, împreună cu unicornul din pluș. caine-unicorn6 Povestea a devenit virală pe social media. Postarea a primit peste 9.000 de reacții, comentarii și share-uri de la foarte mulți dintre oameni impresionaţi de gestul agentului, mulțumind lui Lane pentru actul ei de bunătate rar întâlnit.