Evenimentul Zilei > Actualitate > ”Un BORDEL unde oamenii o iau razna”. Actorul care DEZVĂLUIE dedesubturile de la Hollywood
”Un BORDEL unde oamenii o iau razna”. Actorul care DEZVĂLUIE dedesubturile de la Hollywood

”Un BORDEL unde oamenii o iau razna”. Actorul care DEZVĂLUIE dedesubturile de la Hollywood

Actorul John Cusack susține într-un interviu pentru The Guardian că industria de film americană este un „bordel unde oamenii o iau razna".

„Nu poţi ajunge sus. Este un bordel, iar oamenii o iau razna, cultura de acolo pur si simplu mănâncă actorii tineri şi apoi îi scuipă afară. Este greu să supravieţuieşti fără să îţi găseşti un refugiu", a declarat acesta.

„Am prietene actriţe care sunt trase pe linie moartă la 29 de ani, pentru ca industria vrea ceva nou şi fierbinte de 22 de ani. Spui că este pornografie infantilă… e ciudat!", a mai declarat John Cusack.

"Când eram eu tânăr, oamenii aveau grijă de tine. Existau şi oameni de treabă în industrie. Când am venit în Los Angeles, Rob Reiner mi-a spus «Vino şi stai în casa mea». M-a învăţat lucruri. Am lucrat cu Pacino, care vorbea cu mine şi mă învăţa. Acum nu se mai întâmplă astfel", a continuat Cusack, potrivit b1.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: