Evenimentul Zilei > International > Un bordel s-a acreditat și a deschis un centru de vaccinare. Cum vor fi recompensați clienții care se imunizează
Un bordel s-a acreditat și a deschis un centru de vaccinare. Cum vor fi recompensați clienții care se imunizează

Un bordel s-a acreditat și a deschis un centru de vaccinare. Cum vor fi recompensați clienții care se imunizează

La un bordel din capitala Austriei, Viena, va funcționa un centru de vacinare acreditat. Aici vor putea să se imunizeze nu numai clienții casei de toleranță.

Acțiune de vaccinare împotriva coronavirusului, la bordel. Se întâmplă în Austria, la Viena, la o casă de toleranță, a căror reprezentanții au anunțată că au fost acreditați de oficialii Ministerului Sănătății pentru a-i imuniza pe clienții care doresc să facă acest lucru.

Bordelul respectiv se numește Funpalast și a primit „undă verde” din partea Departamentului de Stat. Persoanele care se imunizează la centrul Funpalast vor primi un voucher care le va permite să facă o saună gratuită într-una din facilitățile clubului, conform siteului ziarulromanesc.at.

Oricine se poate vaccina la bordelul acreditat, nu doar clienții obișnuiți

Centrul de vaccinare de la bordelul din capitala Austriei va funcționa începând de la 1 noiembrie, în fiecare luni, în intervalul orar 16.00 –  22.00. Austria, cu o populație de 8,4 milioane de locuitori, a imunizat în cadrul campaniei naționale, 65% dintre cetățeni.

„Oricine poate veni la noi pentru vaccin, fără programare. Să fie fără griji, îi așteaptă medicii care vor face imunizarea. Cei sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Toți cei care doresc să se imunizeze, bărbați, femei, copii, au nevoie de un act de identitate și, obligatoriu, să poarte mască.

Dacă vor veni la centrul nostru bărbați care sunt într-o relație? Ar putea să le spună partenerelor că au fost vaccinați la Memorialul Gustav Klimt. Muzeul cu opera pictorului austriac este chiar vizavi de noi”, a afirmat Peter Laskaris, unul dintre proprietarii casei de toleranță Funpalast, conform sursei citate.

Angajatele casei de toleranță vor pune umărul pentru ca acțiunea să aibă succes

Angajatele bordelului spun că sunt încântate pentru că vor fi implicate în acest proiect inedit, din timpul pandemiei de coronavirus. „Va fi distractiv, voi avea personal grijă de fiecare oaspete”, a spus Samira, citată de presa din Austria.

Persoanele care decid să se vaccineaze la Funpalast vor fi recompensați cu un voucher care le asigură intrarea gratuită la sauna clubului.