Evenimentul Zilei > Actualitate > VASLUI. Un bogătaş din Huşi s-a spânzurat în podul unui restaurant
VASLUI. Un bogătaş din Huşi s-a spânzurat în podul unui restaurant

VASLUI. Un bogătaş din Huşi s-a spânzurat în podul unui restaurant

O citaţie misterioasă, primită în ultimile zile, l-a tulburat complet pe omul de afaceri Ciprian Melinte. Afacerisul a cedat psihic

Omul de afaceri huşean Ciprian Melinte s-a sinucis în podul restaurantului Empire, din Huşi, judeţul Vaslui. Afaceristul, spun apropiatii, ar fi ajuns în jurul orei 8,00 dimineaţa, la restaurantul Empire, înaintea angajaţilor de acolo. S-a suit în pod şi s-a spânzurat. Soţia, cadru didactic al Colegiului “Cuza Vodă”, a fost devastată la aflarea veştii, aceasta aflându-se în şcoală şi aproape prăbusindu-se pe scări, când cineva a sunat-o şi i-a spus ce s-a întâmplat, informează site-ul vasluian vremeanoua.ro. Ea îl sunase toată dimineata, dar el nu îi răspunsese la telefon, lucru care a îngrijorat-o foarte mult şi a determinat-o să sune persoane care ar fi putut sti unde este Ciprian. L-ar fi contactat pe Cătălin Dogaru, împreună cu care detineau restaurantul Empire. Acesta a spus că se află la o spălătorie auto, dar va merge să vadă ce se întâmplă. Cătălin Dogaru ar fi ajuns în zona restaurantului, pe Calea Basarabiei, şi a zărit maşina lui Ciprian parcată în apropierea statiei de autobuz din “zona industrială”, lucru ciudat, întrucât parcarea restaurantului era goală. Cătălin Dogaru, convins că Ciprian se află la restaurant, a mers înăuntru şi a întrebat angajatii. Acestia au spus însă că nu l-au văzut. Situaţia părea dintr-odată extrem de complicată. S-a verificat baia, care era închisă, însă angajatii aveau cheia şi ei au spus că acolo nu s-a putut intra.

Atârna de ştreang, în pod!

Cătălin, povestesc apropiatii, s-a gândit să verifice în pod si, când a urcat pe o scară, a rămas stupefiat, văzând trupul acestuia, în ştreang. S-au alertat autoritătile, care au declarat că apelul la 112 s-a făcut la 13,40. “Apelul la 112 a fost făcut de o rudă a persoanei în cauză, iar ora la care s-a sunat a fost 13, 40. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Politiei şi Ambulanţei. În ciuda manevrelor efectuate, ambulanţierii nu au putut decât să constate decesul. Aparent, nu sunt suspiciuni în privinţa cauzelor mortii, însă poliţiştii de Investigaţii Criminale au deschis o anchetă, pentru a stabili concret ce s-a întâmplat”, au declarat reprezentantii IPJ Vaslui, citaţi de vremeanoua.ro.

“Aici cam ar fi capătul”

Toate ipotezele, spun apropiaţii, conduc spre cauze ale sinuciderii care au legătură cu zona afacerilor. Aici ar fi fost probleme, Ciprian fiind văzut în ultima săptămână tot mai des la Registrul Comertului, însoţit de diverşi parteneri de afaceri. De altfel, mai spun aceştia, controalele insistente din ultima perioadă ale Fiscului l-ar fi demoralizat până la limita cu un gest extrem. Persoane învecinate sediului său din Piaţa Victoria spun că au văzut în ultima perioadă inspectori de la Fisc ce intrau si ieşeau din firmă cu dosare în brate, iar un angajat supărat s-ar fi exprimat: “Aici cam ar fi capătul”. Doar problemele în afaceri ar fi putut duce la un asemenea deznodământ tragic, cred apropiatii, întrucât familia era una cu adevărat reuşită.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: