Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat și-a ucis iubita și a stat o săptămână cu trupul ei în casă
Un bărbat și-a ucis iubita și a stat o săptămână cu trupul ei în casă

Un bărbat și-a ucis iubita și a stat o săptămână cu trupul ei în casă

Un bărbat din Iași și-a ucis iubita pe 1 martie și a stat o săptămână cu trupul ei în casă până au descoperit vecinii și au sunat la 112.

Un bărbat de 71 de ani și-a ucis iubita, în vârstă de 63 de ani. Cei doi au consumat alcool împreună și la un moment dat ar fi izbucnit un conflict.

Bărbatul a stat cu victima în casă timp de o săptămână. Astăzi ți-a anunțat un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a fost cel care a sunat la 112. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

În eventualitatea în care, joia viitoare, psihiatrii vor decide că ieșeanul a avut dicernământ în momentul comiterii faptei, anchetatorii vor propune arestarea preventivă a acestuia, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie, potrivit bzi.ro.

Un bărbat și-a ucis iubita și a stat cu cadavrul în casă o săptămână

„Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași.

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict.

Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului.

Medicul legist a constatat decesul victimei. Acesta a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge.

În urma fracturii de piramidă nazală suferită. Dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”. A declarat duminică seara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Cei doi locuiau împreună de aproximativ un an, iar vecinii spun că bărbatul avea un comportament ciudat și mereu auzeau certuri între ei.

Pe de altă parte, surse judiciare au menționat că suspectul a stat cu victima în casă de pe 1 martie 2021 până pe data de 7 martie, când a decis să-și anunțe un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a decis să anunțe autoritățile. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

În eventualitatea în care, joia viitoare, psihiatrii vor decide că ieșeanul a avut discernământ în momentul comiterii faptei, anchetatorii vor propune arestarea preventivă a acestuia, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie.

Citește și: Update. Femeia care a ucis doi copii la Andronache, reținută. Decizie de ultim moment