Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat și-a amputat penisul cu drujba. Medicii i-au salvat doar viața
Un bărbat și-a amputat penisul cu drujba. Medicii i-au salvat doar viața

Un bărbat și-a amputat penisul cu drujba. Medicii i-au salvat doar viața

Un bărbat din zona rurală a Sucevei a ajuns la spital în stare critică, fiind salvat în ultimul moment de medici, după ce, din greșeală, și-a amputat penisul.

Omul a fost găsit de nevastă, într-o baltă de sânge. Potrivit jurnaliștilor de la Obiectiv de Suceava, se pare că bărbatul de 45 de ani încerca să taie lemne în curte, cu o drujbă. Pentru că drujba nu pornea a încercat să o țină cu piciorul și să tragă în același timp de manetă, moment în care a scăpat-o, iar aparatul i-a retezat pur și simplu penisul. Soția a auzit țipete și și-a găsit soțul plin de sânge. A sunat imediat la 112. Medicii l-au dus pe rănit la Spitalul Județean Suceava, unde a fost operat de urgență. Urologul Nicolae Stoican, cel care a realizat intervenția, a declarat pentru sursa citată că pacientul e acum în afara pericolului. Viața i-a fost alvată, însă specialistul e rezervat viƶavi de capacitatea bărbatului de a-și mai folosi bărbăția pe viitor.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.