Un miliardar vrea să rămână veșnic tânăr. Tratamentul pe care dă două milioane de euro pe an. Ce spun medicii și care sunt rezultatele. Foto

Un miliardar vrea să rămână veșnic tânăr. Tratamentul pe care dă două milioane de euro pe an. Ce spun medicii și care sunt rezultatele. Foto Secretele grecilor pentru o viață longevivă. S-au aflat toate. Sursă: Arhivă EVZ

Pe măsură ce îmbătrânesc, unii miliardari apelează la tot felul de metode pentru a încerca să rămână tineri. În căutarea unor noi tehnici anti-îmbătrânire, Bryan Johnson, un miliardar american în vârstă de 45 de ani, face schimb de sânge cu fiul său de 17 ani și tatăl său de 70 de ani.

Un bărbat a făcut pasul drastic de a schimba plasma sanguină cu tatăl și fiul său. Bryan Johnson este un antreprenor de renume mondial în domeniul biotehnologiei, care a devenit şi mai celebru după ce s-a aflat că investește milioane de dolari în fiecare an într-un grup de medici și proceduri medicale care ar putea stopa îmbătrânirea.

Johnson, care a primit transfuzii de sânge de la un donator sănătos, anonim, a acceptat acum donarea de plasmă de la tatăl său Richard, în vârstă de 70 de ani, și de la fiul său, Talmage, în vârstă de 17 ani.

Miliardarul vrea să întinerească folosind sângele fiului său

Aşadar, Bryan Johnson, un antreprenor domeniul biotehnologiei, speră să-și dea înapoi ceasul biologic cu câteva decenii, și să aibă sănătatea unui tânăr de 18 ani, cu ajutorul unui program pe care l-a început, numit Project Blueprint. Iar acum analizele sale medicale arată că inima lui arată ca a unui tânăr de 37 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bryan Johnson, l’imprenditore multimilionario si inietta il sangue del figlio 17enne per rimanere giovane: l'ultima follia

Sursa foto: Facebook

Transfuziile au avut loc la o clinică din Dallas. Cei trei s-au adresat unui SPA medical modern (Resurgence Wellness din Arlington, Texas) care folosește ultimele tehnologii. Lui Talmage i s-a recoltat un litru de sânge, în doze separate, iar apoi plasma a fost reinfuzată în corpul tatălui său. Bryan Johnson i-a donat apoi un litru de sânge tatălui său de 70 de ani.

Johnson și medicii săi susțin că în doi ani și-a redus vârsta biologică generală cu mai mult de cinci ani

Mai mult, Johnson are acum inima unui tânăr de 37 de ani, pielea unui tânăr de 28 de ani și capacitatea pulmonară și fitness un tânăr de 18 ani. De asemenea, miliardarul a spus că scopul său este să se asigure că ficatul, creierul, rinichii, dinții, pielea, părul, penisul și rectul să funcționeze așa cum erau când avea 18 ani.

Johnson menține o dietă strictă și un regim de exerciții fizice care îi menține grăsimea corporală în jurul a 6%.

Cum s-a îmbogățit Bryan Johnson

Bryan Johnson a făcut o avere considerabilă înființând companii de plăți online, pe care apoi le-a vândut către PayPal. Cheltuiește cel puțin două milioane de dolari anual pentru a descoperi secretul tinereții veșnice.

Cea mai nouă inițiativă a lui Johnson, „Project Blueprint”, implică tot felul de procese menite să inverseze procesul de îmbătrânire: respectarea unei diete stricte, un program rigid pentru somn și exerciții fizice, examene medicale frecvente și urmarea indicațiilor unui medic de 29 de ani, care a terminat medicina acum 3ani.

Ca parte a ceea ce el numește Project Blueprint, Johnson trăiește conform unui regim care seamănă mai mult cu un job cu normă întreagă.

Numai că infuzia de sânge tânăr este o practică ce nu a fost dovedită științific până acum și pe care Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) nu o recomandă,  iar cercetătorii spun că practica ar putea avea efecte secundare periculoase, cum ar fi o reacție imună foarte violentă. El susține, de asemenea, că mănâncă 1.977 de calorii pe zi, asigurându-se că nivelul de grăsime corporală rămâne între 5 și 6%. Project Blueprint l-a ajutat, de asemenea, pe tatăl lui Johnson, Richard, un avocat, să slăbească şi să se simtă mai energic după aceste proceduri, scrie dailymail.co.uk.