Evenimentul Zilei > EVZ Special > Un bărbat căutat de Interpol s-a sinucis împreună cu fiica sa de 6 ani. S-a aruncat de la etajul 17
Un bărbat căutat de Interpol s-a sinucis împreună cu fiica sa de 6 ani. S-a aruncat de la etajul 17

Un bărbat căutat de Interpol s-a sinucis împreună cu fiica sa de 6 ani. S-a aruncat de la etajul 17

Un inculpat căutat de Interpol s-a sinucis, împreună cu fiica sa de șase ani, în Brazilia, după ce a lăsat un bilet în care explica gestul său.

Un cetățean spaniol dat în urmărire de organizația internațională de cooperare a forțelor de poliție Interpol și-a pus capăt zilelor, după ce a sărit de la etajul 17 al hotelului în care era cazat. Evenimentul a avut loc în São Paulo. Împreună cu el, a mai murit și fetița inculpatului, în vârstă de șase ani.

Inculpat urmărit de Interpol s-a sinucis

Fiind urmărit de autoritățile braziliene, bărbatul în vârstă de 53 de ani s-a aruncat, împreună cu fiica sa de șase ani, de la etajul 17 al hotelului în care era cazat. Înainte de a recurge la gestul extrem, inculpatul a scris un bilet în care face referire și la fiica sa.

Biletul a fost scris în limba spaniolă. Bărbatul și-a cerut scuze de la reprezentanții hotelului pentru eventualele anchete în care ar urma să fie implicați. De asemenea, el s-a scuzat și pentru „deteriorările” pe care le-ar fi provocat.

Agenții de poliție din São Paulo au informat presa internațională că bărbatul a făcut referire și la familia sa. Dacă s-ar fi aflat alături de el, nu ar fi recurs la un astfel de gest, susține bărbatul.

Bărbatul s-a sinucis împreună cu fiica sa

„Nu am pe absolut nimeni, nu-mi pot lăsa fata nimănui astfel încât să știu că va fi în siguranță, iar eu să am sufletul liniștit”, s-a exprimat cetățeanul spaniol. Jurnaliștii străini au intrat în posesia biletului și au publicat mai multe detalii despre gestul bărbatului.

El susține că „un astfel de eveniment nu se întâmpla în țara mea natală”. Dacă ar fi avut alături familia sa, bărbatul susține că nu s-ar fi sinucis.

Potrivit ultimelor informații transmise de către autorități, camera în care bărbatul se cazase a fost găsită „în regulă” și fără urme de violență sau alte astfel de gesturi.

Agenții de Poliție din São Paulo nu au informat motivele pentru care bărbatul era dat în urmărire de organizația internațională de cooperare a forțelor de poliție Interpol, notează noticiasaominuto.com.

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: