Procurorii l-au acuzat pe Rubbin Sarpong, în vârstă de 35 de ani, din Millville, New Jersey, pentru săvârşirea de fraude şi înşelăciune. Anchetatorii au spus că Sarpong și complicii săi au creat profiluri false pe Plenty of Fish, Ourtime.com și Match.com pentru a atrage femeile singure. Una dintre victimele lui Sarpong a trimis în total 227 710 dolari către două dintre conturile sale bancare între 22 mai 2018 și 12 iunie 2018. Femeia s-a sinucis două zile mai târziu după ce şi-a dat seama că a fost păcălită.

Pagina de Instagram a lui Sarpong este plină cu imagini și videoclipuri unde îşi arată bijuterii din aur, ceasuri Rolex, mese festive și stive de bani, pe lângă haine scumpe, băuturi fine şi mașini de lux, folosind hashtag-uri precum # RichN * ggaSh * T. „LivingHighLifeStyle, Let The Hate #RichLifeStyle.

Agenții FBI au declarat că grupul a folosit identități false sau furate apoi au acţionat pe acele site-uri web, pozând ca membri militari americani aflaţi peste mări şi ţări. După ce le „agăţau” se prefăceau că s-au îndrăgostit de ele, adresându-le numai cuvinte de dragoste”, a declarat agentul FBI, Dean J. DiPietro. Autoritățile au declarat că Sarpong și grupul său au spălat banii prin conturile bancare din New Jersey și i-au distribuit prin „colaboratorii” din Ghana.

FBI l-a urmărit pe Sarpong şi în cele din urmă și a fost arestat. „Cuceritorul” se va confrunta cu o condamnare de până al 20 de ani, notează Daily Mail.

Autoritățile federale l-au arestat pe Rubbin Sarpong, în vârstă de 35 de ani, din Millville, New Jersey, pe care îl acuză că au conectat aproape trei duzini de femei care caută romantism pe site-urile de întâlnire din milioane, ceea ce a condus la una dintre victimele sale la sinucidere.
Pagina de Instagram a lui Sarpong este plină de imagini și videoclipuri cu el în care se afișează rafturi de bani
Sarpong prezinta bijuterii din aur și un ceas Rolex despre care spune că a cumpărat cu mica sa avere
În ultimii trei ani, Saprong a conspirat cu alți trei bărbați din Ghana pentru a păcăli 30 de femei în a-i cablui bani prin mai multe conturi bancare, sub pretexte false

Citește și: