Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a murit la câteva zile după ce a fost înjunghiat. Concubina este principalul suspect
Un bărbat a murit la câteva zile după ce a fost înjunghiat. Concubina este principalul suspect

Un bărbat a murit la câteva zile după ce a fost înjunghiat. Concubina este principalul suspect

După o ceartă violentă, o femeie și-a înjunghiat concubinul, pentru a se apăra de furia acestuia. Bărbatul a decedat câteva zile mai târziu, după ce solicitase o ambulanță.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit la câteva zile după ce a fost înjunghiat în abdomen, chiar de concubina sa, care este principalul suspect, după cum reiese din ancheta demarată de procurorii criminaliști. Femeia, care are 32 de ani, ar fi avut un conflict cu victima și ar fi încercat să se apere cu un cuțit în momentul în care a fost atacată fizic de iubitul ei. Bărbatul nu a decedat imediat, iar cei doi și-au văzut de treabă.

Bărbatul înjunghiat nu a murit imediat. A trecut peste disputa pe care a avut-o cu concubina, dar s-a simțit rău și a solicitat o ambulanță

Femeia se pare că a ascuns fapta câteva zile, până miercuri seara, atunci când bărbatul a început să se simtă foarte rău şi a chemat în ajutor o rudă care a solicitat intervenția unei ambulanțe, conform unor surse din anchetă, după cum menționează Agerpres.

„Pe data de 5 mai 2021, la ora 22,12, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, cu privire la decesul unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Vaslui, ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul zonei abdominale.

„A fost informat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei. Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, a fost informat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În acest caz de crimă, cercetările efectuate de anchetatori continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul în urma căruia vasluianul și-a pierdut viața.