Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a fost împușcat în cap la o vânătoare ilegală în Bihor
Un bărbat a fost împușcat în cap la o vânătoare ilegală în Bihor

Un bărbat a fost împușcat în cap la o vânătoare ilegală în Bihor

Un bărbat a ajuns de urgență la spital, cu un elicopter SMURD, după ce a fost împușcat în cap în timp ce participa la o partidă de vânătoare.

Un bărbat a fost împuşcat în cap, vineri, în timp ce participa o partidă de vânătoare organizată în zona Remetea. Victima a fost transportată de urgență, la Spitalul Județean Oradea, cu un elicopter SMURD. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 13:24.

„Poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea”, a afirmat Ioana Lascău, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, pentru Agerpres.

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor, care efectuează cercetări cu privire la circumstanţele producerii acestui incident.

Potrivit primelor informații vânătoarea nu avea nici un fel de autorizație.

Un incident asemănător s-a petrecut la începutul acestui an

La jumătatea lunii ianuarie, în acest an, s-a petrecut un eveniment asemănător în timpul unei partide de vânătoare. Un bărbat a fost împuşcat din greșeală, în localitatea Rebrișoara, Bistrița-Năsăud. „Acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfășurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrișoara. Acesta ar fi fost împușcat accidental de un vânător.

A fost sesizat prin 112, faptul că, pe raza localităţii Rebrişoara, o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare. Aceasta a fost preluată spre a fi transportată la spital.

La faţa locului a intervenit o echipă formată din poliţişti de la Secţia 6 Năsăud, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi criminalişti. În urma primelor verificări, a fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva. Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfăşurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrişoara”, transmitea Poliția Bistrița-Năsăud, la scurt timp după acel accident.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: