Evenimentul ZileiMondenUn băiat de doar 12 ani, născut într-un „corp greșit” a început „traziţia” spre a deveni fetiţă. Galerie foto în articol

Un băiat de doar 12 ani, născut într-un „corp greșit” a început „traziţia” spre a deveni fetiţă. Galerie foto în articol

Un băiat de doar 12 ani, născut într-un „corp greșit” a început „traziţia” spre a deveni fetiţă. Galerie foto în articol
Unul dintre cei mai tineri copii transgender, de doar 12 ani, a început „traziţia" după ce și-a dat seama că era într-un „trup greșit”. Va deveni fată.

Unul dintre cei mai tineri copii transgender din Marea Britanie a început „traziţia” – după ce și-a dat seama încă de la trei ani că s-a născut într-un „corp greșit”. Ash Lammin, în vârstă de 12 ani, s-a născut Ashton, dar a insistat că este fetiţă imediat ce a început să vorbească.

Terri Lammin, mama băiatului, a spus că fiul ei era confuz și supărat de corpul său „Deși s-a născut băiat, din momentul în care a putut vorbi Ash a insistat că este o fată. Băiatul spune că a fost dificil să crească ca fată transgender, dar că simte că este pe calea cea bună: „Călătoria mea  este lungă și continuă, dar simt că sentimentul victoriei există prin toate acestea. Nu toată lumea va înțelege, oamenii trebuie să aibă propriile lor păreri, iar eu am înțeles asta. Unora n-o să nu le placă ideea de trans, asta e”, a spus fostul băiat.

Acum, în vârstă de aproape 13 ani, trece la un pas major, de schimbarea sexului de la bărbat la femeie la o clinică condusă de NHS – fiind cel mai tânăr pacient din țară. Ash – care și-a schimbat numele în Ashley – va începe prin luarea de blocanți hormonali pentru a opri debutul pubertății. Mă simt acceptat uneori, dar alteori nu. Mai mult, ea își dorește un transplant de uter astfel încât să poată fi mamă când va fi mai mare.

Mama a mai povestit: „Îl trimitem la școală în uniforma de băiat, dar nu voia să o poarte. Cei de la şcoală au fost înţelegători, directorul de la acea vreme mi-a spus: „dacă credeți că vă va face viața mai ușoară, atunci aduceți-l pe Ash în uniformă de fete… şi așa am făcut”, relatează  thesun.

 Mama ei a spus că Ash și-a dat seama că era în corpul greșit la doar trei ani

 Terri Lammin a spus că Ash a insistat că este fată imediat ce a putut vorbi

 Acum este unul dintre cei mai tineri copii transgender din Marea Britanie

 Ash, care s-a născut Ashton, a crescut confuză

 Ea a spus: „Mă simt acceptat uneori, dar alteori nu”


Accesează: