Evenimentul Zilei > Sport > Un arbitru ROMÂN, în centrul meciului care provoacă ZECI de victime la EURO 2016. HULIGANII s-au dezlănţuit în NICE | GALERIE FOTO
Un arbitru ROMÂN, în centrul meciului care provoacă ZECI de victime la EURO 2016. HULIGANII s-au dezlănţuit în NICE | GALERIE FOTO

Un arbitru ROMÂN, în centrul meciului care provoacă ZECI de victime la EURO 2016. HULIGANII s-au dezlănţuit în NICE | GALERIE FOTO

Meciul dintre Irlanda de Nord şi Polonia a început deja între fani. Suporterii celor două echipe au fost în centrul unui război total pe străzile din Nice, cu aproape o zi înaintea meciului dintre cele două selecţionate. Un arbitru român se află la centrul acestei partide, marcate deja de violenţe extreme.

Violenţe extreme pe străzile din Nice. Fanii echipei din Irlanda de Nord şi ai Poloniei au fost în centrul unui adevărat război. În timp ce se afla la terase sau pe stradă, aceştia au fost atacaţi de ultraşii lui FC Nice, echipă din Ligue 1.

Ba mai mult, un arbitru român se va afla la centrul meciului dintre Irlanda de Nord şi Polonia. Brigada de români va fi condusă de arbitrul de centru, Ovidiu Haţegan.

Francezii i-au atacat pe polonezi şi pe irlandezi, iar cei din urmă nu s-au lăsat mai prejos şi au început adevărate lupte pe străzile din Nice. Poliţia a intervenit în forţă, dar nu a putut folosi gaze lacrimogene, din cauza civililor care se aflau în jur. În schimb, forţele de ordine au încercat să-i despartă, intervenind în forţă şi lovind cu bastoanele în stânga şi în dreapta.

Incidentele vin după ce cu câteva ore mai devreme, fanii engleşi şi ruşi au făcut prăpăd în Marseille. Aceştia s-au bătut între ei, dar şi cu forţele de ordine, rezultând zeci de arestări şi alte câteva zeci de asistenţă medicală. În urma acestor bătăi, 2 fani englezi se zbat între viaţă şi moarte.

 Violenţele extreme au continuat şi la stadion, acolo unde foarte multe persoane s-au bătut, fiind despărţite de forţele de ordine, care au acţionat cu gaze lacrimogene.

(Mai multe imagini cu bătăile dintre ruşi şi englezi poţi vedea AICI)

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.