Evenimentul Zilei > Actualitate > Un antrenor din Liga I este desființat de un fost elev: „Ne tot propunea să ne vândă pantofi. Nu se poate trezi la antrenamente. Mi-a atras atenția cu un ghiul imens!”
Un antrenor din Liga I este desființat de un fost elev: „Ne tot propunea să ne vândă pantofi. Nu se poate trezi la antrenamente. Mi-a atras atenția cu un ghiul imens!”

Un antrenor din Liga I este desființat de un fost elev: „Ne tot propunea să ne vândă pantofi. Nu se poate trezi la antrenamente. Mi-a atras atenția cu un ghiul imens!”

Viorel Ferfelea, jucătorul echipei ASA Târgu Mureș, a dat de pământ cu Ionuț Chirilă, antrenorul care a avut o trecere meteorică pe la gruparea ardeleană.

Viorel Ferfelea, fotbalistul celor de la ASA Târgu Mureș, a făcut câteva dezvăluiri din vestiarul „roș-albaștrilor”. Jucătorul a povestit câteva întâmplări ce-l au ca erou pe Ionuț Chirilă, fostul tehnician al mureșenilor.

„Ionuț Chirilă mi-a atras atenția din prima zi cu un ghiul imens. Credeam că are vreo poțiune magică în el și tot aveam impresia că jucăm cu toții în ultima parte din Hobbitul. Ulterior, am sesizat și că timp de trei săptămâni l-am văzut îmbrăcat cu aceleași haine. A tras de o geacă Armani de i-au sărit nasturii. Si de singura pereche de pantofi pentru care avusese loc la low-cost. Ceea ce e ciudat, fiindcă nouă ne tot propunea să ne vândă pantofi. Nu l-am întrebat dacă plătește impozit pe banii încasăți din pantofii vânduți jucătorilor. Dar nu vestimentația e problema lui, mai rău e că nu se poate trezi la antrenamente. Îl ridicau secunzii din pat și întârzia chiar și așa. Nu ne știa dupa nume pe aproape niciunul. Nu știa nici vârstele și de aceea a zis acum de mine că am 33 de ani (n.r. jucătorul are 32 de ani). Nu m-a surprins. Eu mă mir doar că l-au lăsat să plece de la Obregia, deși nu are voie să fie liber! La meciul cu cu FC Voluntari m-am băgat singur pe teren. Am ieșit la încălzire, apoi am mers la bancă și am zis «E momentul să intru și eu». Chirilă a rămas blocat. A ieșit un coleg și am intrat. El doar asista. Nu pot să-i zic antrenor, e doar un instructor.  Eu îmi permit să vorbesc pentru că am jucat fotbal în Liga 1, spre deosebire de el, care n-a fost jucător. Și am Licența B luată la zi, la școală.  Am fost antrenat de Petrescu, Mulțescu, Isăilă, Cârțu, Ilie Stan, Selymeș și Balint. Am cu cine să-l compar pe Chirilă și îmi dau seama că el nu e antrenor”, a spus Ferfelea într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: