Evenimentul Zilei > Actualitate > Un alt fel de Dan Diaconescu: O tânără este POSEDATĂ în DIRECT la un post de televiziune. Spiritele RELE i-au acaparat corpul și au făcut-o să o ia RAZNA | VIDEO ȘOCANT
Un alt fel de Dan Diaconescu: O tânără este POSEDATĂ în DIRECT la un post de televiziune. Spiritele RELE i-au acaparat corpul și au făcut-o să o ia RAZNA | VIDEO ȘOCANT

Un alt fel de Dan Diaconescu: O tânără este POSEDATĂ în DIRECT la un post de televiziune. Spiritele RELE i-au acaparat corpul și au făcut-o să o ia RAZNA | VIDEO ȘOCANT

Momentele când o bătrână posedată a fost exorcizată în direct în paltoul emisiunii Dan Diaconescu în Direct la OTV au intrat în istoria televiziune din România, iar foarte multe persoane le-au catalogat ca fiind penibile. Dar este o mare posibilitate ca posedarea să fie reală, după ce o tânără care s-a prezentat la un post de televiziune asiatic a început să prezinte mai multe semne de posedare.

Tânăra pe nume Thippawan Pui Chaphupuang a fost invitată în platoul unei emisiuni de la o televiziune asiatică. Frumoasa fată le-a zis celor prezenți că este posedată de spiritul Pop, iar câteva secunde mai târziu, corpul fetei a luat-o razna.

„Pop” a început să-i controleze mâinile, limba, fața, ochii și restul corpului fetei. Potrivit The Mirror, Pop a început să ceară sânge de porc, dar și să vorbească prin cuvinte neînțelese.

Se pare că gazda emisiunii a întrebat-o pe Pui de ce spiritul nu îi părăsește corpul, iar tânara a răspuns cu o voce foarte ciudată „Pentru că cineva m-a trimis aici!


Și în România au fost înregistrate astfel de cazuri. Cel mai cunoscut este cel de la OTV, atunci când o bătrână posedată a fost exorcizată în emisiunea Dan Diaconescu în Direct. Iată clipul video.