Evenimentul Zilei > Actualitate > UMILIT PUBLIC, un fost antrenor de la FCSB răspunde: „Vorbește aiurea. Nu este un om coerent în ceea ce zice”
UMILIT PUBLIC, un fost antrenor de la FCSB răspunde: „Vorbește aiurea. Nu este un om coerent în ceea ce zice”

UMILIT PUBLIC, un fost antrenor de la FCSB răspunde: „Vorbește aiurea. Nu este un om coerent în ceea ce zice”

Costel Gâlcă, fost antrenor la FCSB, i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce finanțatorul „roș-albaștrilor” a declarat că el era cel care dicta schimbările la echipă.

Costel Gâlcă i-a dat o replică lui Gigi Becali, după ce finanțatorul de la FCSB afirmase că antrenorul nu are coloană vertebrală și accepta să primească indicații tactice. Fostul tehnician al „roș-albaștrilor” a afirmat că Becali este incoerent în discurs, iar el nu vrea sî mai colaboreze vreodată cu latifundiarul din Pipera.

„Nu vreau să vorbesc despre acest om. Nu voi mai reveni niciodată la Steaua, atât timp cât o să fie el acolo. Acest om nici măcar nu mă cunoaște, nu știu dacă am vorbit de maximum 10 ori. Omului acesta nu o să-i răspund. Nu mă interesează, nu o să mai vorbesc despre acest om. E un om care își alimentează mândria vorbind în public. Nu mă interesează. Îi reamintesc că, dacă voiam să rămân la Steaua, o puteam face. Nu m-a interesat să mai colaborez cu el. Nu este un om coerent în ceea ce zice. E pentru prima și ultima dată când mai vorbesc de el, el nu mă cunoaște pe mine. Vorbește aiurea”, a spus Gâlcă la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: