Umilință maximă pentru un manelist. Și-a tatuat greșit un cuvânt pe frunte! Foto

Umilință maximă pentru un manelist. Și-a tatuat greșit un cuvânt pe frunte! Foto

Celebrul manelist Nicolae Guță și-a tatuaj pe frunte un cuvânt greșit și a ajuns subiectul principal de bârfă printre muzicienii României.

Faptul că Nicolae Guță a luat decizia de a-și face un tatuaj pe frunte i-a luat pe mulți internauți prin surprindere. Dar ”Regele manenelor” din România nu a stat prea mult pe gânduri, punându-și dorința în aplicare, scrie Cancan.

Manelistul și-a scris ”Niculae” pe frunte, numai că numele său este ”Nicolae”. Totuși, nu pare foarte deranjat de această greșeală, chiar dacă – la momentul respectiv – gestul său a stârnit reacții diverse. Una dintre acestea i-a aparținut lui DeSanto – Ovidiu Băncilă -, producător cunoscut de muzică de petrecere.  ”Înseamnă că și Nicolae Guță vrea în ”trending”! Te aștept Regele Nicolae Guță!”, a scris acesta pe pagina lui de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Internauții au reacționat, unii considerând că Nicolae Guță ”s-a prostit” la bătrânețe, alții criticându-l pe De Santo pentru reacția avută.

”Nu îți este rușine să vorbești de Guță? Când cânta Guță tu jucai șotronul. Despre ce vorbim: Hai să nu uităm gradele”, a scris cineva. ”Guță s-a prostit la bătrânețe”, a scris altcineva. ”Cică vrea la Puterea Dragostei”, a mai scris un internaut, spre amuzamentul celorlalți.